Son dakika... Başörtülülere hakaret eden Bülent Kökoğlu gözaltına alındı

İzmir Havalimanı’nda çektiği video ile başörtülülere hakaretler yağdıran Bülent Kökoğlu gözaltına alındı. Kökoğlu hakkında Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi gereğince işlem başlatılacağı öğrenildi. Şüphelinin yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Giriş Tarihi 28 Mart 2019, 22:28 Güncelleme 29 Mart 2019, 02:10
Son dakika... Başörtülülere hakaret eden Bülent Kökoğlu gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER


Atatürk havalimanında başörtülü vatandaşlara yönelik hakaret içerikli çektiği video ile gündeme gelen Bülent Kökoğlu gözaltına alındı.

Skandal videonun sosyal medyada yayınlanması ardından Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Bülent Kökoğlu hakkında soruşturma başlatıldı öğrenildi.

Soruşturma çerçevesinde hakkında gözaltı kararı verilen Kökoğlu emniyette sorguya alındı. Şüpheli, yarın 'Halkı kim ve düşmanlığa tahrik'suçlaması çerçevesinde adliyeye çıkarılacak.

NEFRET KUSMUŞTU
İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çektiği video ile başörtülülere ahlaksız ve terbiyesiz diyen bir Bülent Kökoğlu dindarlara nefret kusmuştu. Heryerde pis başörtülüler, kara Fatmalar, Ninjalar var diyen kişinin sözleri sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.

BAŞKAN ERDOĞAN'A DA KÜFÜR ETMİŞ
İzmir Havalimanı'nda çektiği video ile başörtülülere hakaretler yağdıran Bülent Kökoğlu'nun daha önce çektiği başka bir görüntüde milletin seçtiği Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a hiç utanmadan küfür ettiği ortaya çıkmıştı.

ÜLKEMİZE DE HAKARET ETTİ!
Kamerasına ve takipçilerine kin kusan Bülent Kökoğlu videoda İzmir'den geldiğini söylemiş arkasından geçen başörtülü kadına da hakaretler yağdırdıktan sonra ülkemize yönelik de çirkin ifadeler kullanmıştı.


​SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ
Gözaltına alınan Bülent K, sağlık kontrolünden geçirildi.

Atatürk Havalimanı'nda çektiği ve sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaştığı videoda, başörtülülere hakaret eden Bülent K., gece saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi.

Hastane çıkışında, ''Neden hakaret ettiniz, pişman mısınız?'' sorusuna Bülent K, ''Herkesi çok seviyorum.'' diye cevap verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince Avcılar'da gözaltına alınan şüpheli Bülent K. sağlık kontrolünden sonra tekrar emniyete götürüldü.

Şüphelinin yarın adliyeye sevk edileceği belirtildi.