CHP'de bir rezidans skandalı daha! Şimdi de Sarıyer'de patladı...

CHP’lilerin Rezidans düşkünlüğü bitmek bilmiyor! Ataşehir Belediyesi eski Başkanı Battal İlgezdi’nin Trendist Ataşehir adlı site kapsamında belediyeyi 82 milyon TL zarara uğrattığı tespit edilmişti. Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin birçok rezidans sahibi olduğu ortaya çıkmıştı. Ataşehir Belediyesi'nden sonra CHP'de bir rezidans skandalı da CHP'li Sarıyer Belediyesi'nde patladı!

Giriş Tarihi 23 Mart 2019, 23:00 Güncelleme 23 Mart 2019, 23:30
CHP’de bir rezidans skandalı daha! Şimdi de Sarıyer’de patladı...

İÇİNDEKİLER

CHP'lilerin rezidans düşkünlüğü bitmek bilmiyor! Ataşehir Belediyesi eski Başkanı Battal İlgezdi'nin Trendist Ataşehir adlı site kapsamında belediyeyi 82 milyon TL zarara uğrattığı tespit edilmişti.




Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi'nin birçok rezidans sahibi olduğu ortaya çıkmıştı.




CHP'lilerin bitmeyen rezidans aşkı bu sefer de Sarıyer'de ortaya çıktı. CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay ile alakalı sosyal medyada paylaşılan belgeler gündeme bomba gibi düştü!




CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın çocukları ve kardeşleri üzerinden çok sayıda lüks rezidans satın aldığı ortaya çıktı. çocukları ve kardeşleri üzerinden çok sayıda lüks rezidans satın aldığı ortaya çıktı.







Sosyal medyada paylaşılan ve gündeme bomba gibi düşen belgelere göre CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in çocukları adına Ayazağa 10607 ada 3 parselde bulunan Nidapark Seyrantepe'de 3 lüks rezidans satın alındığı ortaya çıktı.




Aynı şekilde CHP'li Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın kardeşlerinin üzerine de çok sayıda rezidans olduğu ortaya çıktı.






Sevgi Atalay'ın kardeşlerinin Sancaktepe 6223 ada 15 parselde bulunan Resim İstanbul konutlarında biri 1.11.2016 tarihinde diğeri ise 8.8.2017 tarihinde olmak üzere 2 adet lüks rezidans aldığı ortaya çıktı.






Yine Sevgi Atalay'ın kardeşleri tarafından Küçükçekmece 838 ada 6 parselde bulunan Elitist Park konutlarından biri 5.6.2012 tarihinde diğeri 7.6.2012 tarihinde olmak üzere 2 adet lüks rezidans aldığı ortaya çıktı.




İddialara göre Sarıyer'deki bu rezidans olayı ile CHP'li Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'in 3, Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın da 4 lüks rezidans sahibi olduğu tespit edildi.

ATAŞEHİR'DE DE BENZER SKANDAL
Sarıyer, CHP'nin rezidans skandalının patladığı ilk belediye değil! Daha önce de Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin sadece eşini değil, belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu 2009'dan beri tüm yakınlarını emlak zengini yaptığı belirlenmişti.


SGK emeklisi enişte Nurettin Şahin ile Gamze İlgezdi'nin babası, annesi, ablası ve eniştelerinin üzerine geçen gayrimenkuller herkesi şaşkına çevirmişti.