Yerel seçimlerde CHP'ye oy verirseniz ne olur? Vatandaş 1 dakikada özetledi

Çöp dağlarıyla ve maaş alamayan işçilerin grevleriyle gündemden düşmeyen CHP'li Avcılar Belediyesi'nin içler acısı halini vatandaş resmen özetledi. Vatandaşlar, "Her taraf çöp, Halkçıyım diyorlar ama hiç halkla ilgilenmiyorlar, halkı hiç dinlemiyorlar." diyerek isyan etti. Yerel seçimlerde CHP'ye oy verirseniz ne mi olur? İşte 1 dakikalık özeti...

Giriş Tarihi 23 Şubat 2019, 15:27 Güncelleme 23 Şubat 2019, 15:29
Yerel seçimlerde CHP’ye oy verirseniz ne olur? Vatandaş 1 dakikada özetledi

İÇİNDEKİLER

Hizmet konusunda başarı gösteremeyen CHP'li belediyelerin skandallarına bir yenisi daha eklendi. Bu kez adres Avcılar Belediyesi. Maaşlarını alamayan temizlik görevlilerinin iş bırakma eylemine gitmesi nedeniyle Avcılar sokaklarından çöp kokuları yükselmeye başladı.

Vatandaşlar böyle isyan etti:

HALKI HİÇ DİNLEMİYORLAR! HİÇ BİR HİZMET YOK​
-20 yıldır oturuyorum Avcılar'da yani hiç memnun değilim. Her taraf çöp, yazın böceklerden geçilmiyor, sahile inemiyorsun. Başkanımız hiç görmedik ya, halkla hiç iç içe değil. Halkçıyım diyorlar ama hiç halkla ilgilenmiyorlar, halkı hiç dinlemiyorlar. Hiç bir hizmet yok.

HER YERDE ÇÖP VAR! MEMNUN DEĞİLİZ
-Atandığı zaman Avcılar yine aynıydı, yine aynı... Hatta şu anda daha da kötü. Zaten göründüğü gibi her yerde çöpler var. Belediye işçilerin maaşlarını vermiyorlar. Her taraftan vergi alıyorlar. Memnun değiliz.

BU ÇÖP DAĞLARINDAN ARTIK BIKTIK
- Biz buraya hizmet yapacak kim varsa o gelsin istiyoruz. Bu çöp dağlarından artık biz bıktık. Bu çöpleri kim kaldırabiliyorsa, kim güzel hizmet veriyorsa o arkadaşlar gelsin ilgilensin.