CHP tanzim satış noktasından ucuza alışveriş yapan vatandaşla dalga geçti

Yıllardır kullandığı siyaset diliyle 'vatandaşa uzak' olmakla suçlanan CHP, parti kimliğini yansıtan yeni bir icraata daha imza attı. İstanbul Eminönü'nde bir tanzim satış noktasından ucuza sebze alan vatandaşların olduğu yerden geçen CHP seçim otobüsünden Barış Manço'nun 'domates, biber, patlıcan' şarkısı çalınarak vatandaşlarla adeta dalga geçildi.

Giriş Tarihi 19 Şubat 2019, 14:10 Güncelleme 19 Şubat 2019, 14:17
CHP tanzim satış noktasından ucuza alışveriş yapan vatandaşla dalga geçti

İÇİNDEKİLER


Sadece seçim dönemlerinde değil, parti programı ve yönetimi açısından da gerek kendi teşkilatları gerekse seçmen tarafından eleştirilen CHP 'vatandaşla dalga geçme' geleneğini bu seçimde de sergiledi.

VATANDAŞLARLA ALAY ETTİLER
İstanbul'da vatandaşın ucuza meyve ve sebze alması için kurulan tanzim satış noktalarından biri de Eminönü'nde kuruldu. Vatandaşların önünden geçerken CHP seçim otobüsünün hoparlörlerinden Barış Manço'nun 'Domates, biber, patlıcan' şarkısı son ses çalındı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gün içerisinde çok sayıda vatandaşın marketteki fiyatların yarısına meyve, sebze almasını sağlayan tanzim noktasının önünden geçen CHP seçim otobüsünün çaldığı şarkı tepki topladı.



'EN ÜCRA KÖŞESİNDE DAHİ AÇARIZ'
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gerekirse Türkiye'nin en ücra köşesinde dahi açarız. Vatandaşlarımızı marketlere karşı mağdur etmeyeceğiz" açıklamasının ardından İstanbul, İzmir, Ankara gibi şehirlerde kurulan tanzim satış noktalarının hem sayısı hem de ürün çeşitliliği arttı.