Son dakika: Kartal'da çöken bina enkazında bir kişi daha kurtarıldı

İstanbul Kartal'da çöken binada enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Kartal'daki enkazdan 16 yaşındaki bir genç kişi kurtarıldı. Hayatını kaybedenlerin sayısı ise 15'e yükseldi.

Giriş Tarihi 08 Şubat 2019, 12:45 Güncelleme 08 Şubat 2019, 19:07
Son dakika: Kartal’da çöken bina enkazında bir kişi daha kurtarıldı

İÇİNDEKİLER

Kartal'da enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Çalışmalar sesin geldiği söylenen noktada yoğunlaştı. Kurtarma çalışmalarında 45. saatin sonunda 16 yaşında bir erkek çocuk yaralı olarak çıkarıldı.

İYİ HABERİ BAKAN SOYLU VERDİ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu az önce canlı yayında yaptığı açıklamada "16 yaşında bir erkek. Genç bir çocuğumuzu canlı olarak arkadaşlar çıkardılar. Oradan bir ses geldi, müdahale ettiler. Şimdi de ambulansla hastaneye sevk ediliyor. İsmi belli ama ben söylemeyeyim, namazdan sonra genel bir açıklama yapacağız. Şükürler olsun" dedi.



45'İNCİ SAATTE YAŞAM UMUDU
Bankalar Caddesi Sema Sokak'ta çöken binanın üst kısımlarındaki beton parçaları vinç yardımıyla kaldırılırken, bazıları da kesiliyor. İtfaiye ekipleri ve ambulansların hazır bulunduğu sokakta, çeşitli arama kurtarma ekipleri de bekliyor.

Enkaz altından bir kişinin sesinin duyulduğunun belirtilmesi üzerine ekipler çalışmalarını bu alana yoğunlaştırdı. Şeyma Kambur ile irtibat kurulduğu belirtiliyor.

Çöken binanın çevresinde geniş güvenlik önlemleri alınırken, enkaz altında yakınları bulunanlar gelecek iyi haberleri bekliyor.

15 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Hayatını kaybedenlerin sayısı ise 15'e yükseldi.

13 KİŞİ TEDAVİ GÖRÜYOR
Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 7'si yoğun bakımda 13 kişinin tedavi gördüğü bildirildi.