Yapımcı Murat Yıldırım, Metin Akpınar’ın gerçek yüzünü anlattı: Beni dolandırdı

Metin Akpınar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Yapımcı Murat Yıldırım, "Sözde Atatürkçü, en yakın arkadaşı Zeki Alasya'nın bile arkasından iş çevirdi." dedi. "Alavere dalavereleri nedeniyle sıkıntılı dönemler yaşadım" diyen Yıldırım, "Beni dolandırdı. Ona hakkımı helal etmiyorum." diye konuştu.

Giriş Tarihi 26 Aralık 2018, 00:00 Güncelleme 26 Aralık 2018, 10:22
Yapımcı Murat Yıldırım, Metin Akpınar’ın gerçek yüzünü anlattı: Beni dolandırdı

İÇİNDEKİLER

Yapımcı Murat Yıldırım, 2012 yılında Metin Akpınar-Zeki Alasya ikilisini 20 yıl sonra tekrar sahneye çıkarmak için Devekuşu Kabare projesini hayata geçirmek istedi. Yıldırım, o dönem iş yaptığı Metin Akpınar'la yaşadıklarını ve sahibi olduğu On Yapım adlı şirketin nasıl battığını anlattı.

ALAVERE DALAVERE
Yapımcı ve organizatör Murat Yıldırım, Metin Akpınar'la 2012 yılında efsanevi Devekuşu Kabare'yi yeniden sahnelemek için çalıştıklarını söyledi. Yıldırım, o dönem Akpınar'ın alavere dalavereleri nedeniyle sıkıntılı dönemler yaşadığını belirtti.

SÖZDE ATATÜRKÇÜ
Yapımcı Yıldırım, Akpınar'ın sözde Atatürkçü olduğunu, en yakın dostu Zeki Alasya'nın bile arkasından iş çevirdiğini ve nihayetinde de kendisini dolandırarak iflasa süreklediğini iddia etti.

İşte Yıldırım'dan Akpınar'a yönelik şok sözler...

1- 'KİMSE TRİBÜNE OYNAMASIN! ATATÜRK'ÜN MANEVİ KIZI ÜLKÜ ADATEPE'NİN ATATÜRK'ÜN SEVDİĞİ ŞARKILAR PROJESİ İÇİN AKPINAR'IN KAPISINI ÇALDIK. "BEN YER ALMAM" DEDİ. ÜLKÜ HANIM ÇOK ÜZÜLDÜ'

2- 'ORTAĞININ ARKASINDAN İŞ ÇEVİRDİ. "BANA EKSTRADAN 20 BİN LİRA VERİN, ZEKİ ALASYA'NIN HABERİ OLMASIN" DEDİ'

3- 'METİN AKPINAR BENİ DOLANDIRDI. ONA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM'

Murat Yıldırım, "Yapacağımız proje öncesi, Metin Akpınar'ın söylediği 'Zeki'den habersiz bana 20 bin lira ver' sözünü unutamıyorum. Keşke o dönem Zeki Alasya'ya bunu söyleseydim de ortağının nasıl biri olduğunu o da bilseydi" dedi.

Sabah