Son dakika Galatasaray transfer haberleri: Galatasaray'dan bir çalım daha!

Son dakika spor haberleri: Transfer çalışmalarına titizlikle devam eden ve Fenerbahçe'nin de istediği Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katarak ilk bombayı patlatan Galatasaray, sarı lacivertlilere bir çalım daha atmaya hazırlanıyor. Jorge Jesus'un transfer listesinde ilk sırada yer alan William Carvalho için Cimbom da devreye girdi. Oyuncunun istediği ücreti yüksek bulan Fenerbahçe, Portekizli yıldızın yıllık ücretinde indirim yapmak için çabalıyordu. Carvalho Fenerbahçe'de mi yoksa Galatasaray'da mı forma giyecek? Detaylar haberimizde...

Giriş Tarihi:
Takvim Logo

Okan Buruk'un göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarında gaza basan Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Takvim Logo

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Kazımcan Karataş'ın transferini bitirme noktasına getiren Galatasaray, Fenerbahçe'nin ilgilendiği Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna kattığını duyurmuştu.

Takvim Logo

Abdülkerim Bardakcı'nın transferinde son anda devreye girerek oyuncuyu ikna eden sarı kırmızılılar, oyuncuyu ve Konyaspor'u ikna ederek transferi bitirmişti.

Takvim Logo

CARVALHO İSTENİYOR

Milliyet'in haberine göre Galatasaray, Fenerbahçe'nin uzun süredir ilgilendiği Real Betis oyuncusu William Carvalho ile ilgileniyor.

Takvim Logo

DEV TRANSFER ÇALIMI

27 yaşındaki stoper ile 3+1 yıllık sözleşmeyi imzalayan Galatasaray, Carvalho'yu da kadrosuna katarak ezeli rakibine karşı dev bir transfer çalımı daha yapmaya hazırlanıyor.

Takvim Logo

TEKLİF DAHA İYİ

İddiaya göre sarı kırmızılılar Real Betis ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcu için Fenerbahçe'den daha iyi bir teklif sundu.

Takvim Logo

İSTİKRARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Geçtiğimiz sezon 49 maça çıkan Carvalho, istikrarlı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Yıldız futbolcu, bu maçların 33'üne La Liga'da çıkarken, 2 gol ve 3 asist kaydetmişti.

Takvim Logo

30 yaşında olan orta saha, Portekiz Milli Takımı'nda da forma giyiyor.