Sarı-Lacivertliler ile ilgili birçok teknik direktörün ismi geçiyor. Alman teknik adam Joachim Löw ve Jorge Jesus ise en güçlü adaylar.
Portekiz medyasından A Bola, Fenerbahçe'nin teknik direktör arayışlarıyla ilgili flaş bir habere imza attı. Portekizli gazeteci Nuo Paralvas'a göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Jorge Jesus ile masaya oturdu.
Portekiz gazetesi A Bola'nın yazarı Paravas'ın bugünkü haberine göre Fenerbahçe başkanı Ali Koç bu hafta başında Jorge Jesus'u ikna etmek için Lisbon'a gitti. Masada oldukça yüklü bir kontratın Jorge Jesus için beklediği iddia ediliyor.
Son olarak Benfica'yı çalıştıran Jorge Jesus, 28 Aralık'tan beri işsiz… 4-1-3-2 sistemini benimseyen Jorge Jesus, Portekiz ekibiyle bu sezon 30 maça çıktı. 20 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 2.17 puan ortalaması yakaladı.
67 yaşındaki teknik adam, Flamengo, Al Hilal, Sporting Lizbon, Braga, Belenenses, Leiria, Moreirense, Vit.Guimaraes, Vitoria Setubal gibi takımları da çalıştırdı. Görev aldığı son 5 dönemde 2 puan ortalamasının altına düşmedi.