MİT vurdu küçük Bibi kudurdu! Yair Netanyahu’dan sözde soykırım paylaşımı terör örgütü PKK’ya destek

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) terör örgütü PKK'nın TUSAŞ'a yönelik saldırısının ardından Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerini imha ederken siyonistler harekete geçti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu sosyal medya hesaplarında açıkça Türkiye'yi hedef aldı. MİT'in terör örgütü PKK'ya darbesini kaldıramayan küçük Bibi, "Kürtlere yönelik Türk soykırımı" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim Logo

Terör örgütü PKK'nın Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) tesislerine düzenlediği ve beş kişinin şehit düştüğü saldırının ardından Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) harekete geçti ve Suriye ile Irak'ın kuzeyindeki PKK hedeflerini imha etti. MİT TUSAŞ şehitlerinin intikamını alırken siyonistler ise terör örgütü PKK'ya kalkan oldu.

Takvim Logo

NETANYAHU'NUN OĞLU PKK'YA KALKAN OLDU

Terör hedeflerine yönelik operasyonun ardından İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu skandal bir paylaşıma imza attı. X ve Instagram hesaplarından paylaşım yapan Yair Netanyahu, "Kürtlere yönelik Türk soykırımı" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Takvim Logo

TUSAŞ ŞEHİTLERİNİN KANI YERDE KALMADI

Milli İstihbarat Teşkilatı, 23 Ekim 2024 tarihinde Ankara'da, Türk Havacılık Uzay Sanayi Anonim Şirketi (TUSAŞ)'a yönelik gerçekleştirilen menfur saldırının ardından Suriye ve Irak'ın kuzeyinde bulunan PKK hedeflerini imha etti.

MİT tarafından, söz konusu operasyonlarda Suriye'de ve Irak'ta PKK/YPG kontrolünde örgüte ait sözde askeri, istihbarat, enerji/altyapı tesisi, lojistik ve mühimmat deposu gibi çok sayıda stratejik nokta hedef alındı.

Takvim Logo

TERÖR HEDEFLERİNE OPERASYON DURMAYACAK

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada terör örgütü PKK/YPG'ye karşı planlanan hedefe ulaşılıncaya kadar Milli İstihbarat Teşkilatı operasyonlarına aralıksız devam edeceği belirtildi.

Milli Savunma Bakanlığından PKK/YPG'ye yönelik harekatta son duruma ilişkin açıklamada "Dün akşamdan (23 Ekim) itibaren 47 terör hedefinin vurulduğu Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki hava harekatlarında, ilk belirlemelere göre 2'si üst düzey olmak üzere 59 terörist etkisiz hale getirildi" ifadelerine yer verildi.

Takvim Logo

TUSAŞ'A HAİN SALDIRI

KAAN, GÖKBEY, ANKA ve nicelerinin üretildiği yer olan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nin (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine zaman ayarlı kalleş bir terör saldırısı düzenlendi.

Saldırıyı PKK'nın yaptığı tespit edilirken 5 vatan evladı şehadet şerbeti içti. MİT ve MSB şehitlerin kanını yerde bırakmadı. Mehmetçik, Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerini dümdüz etti.

Takvim Logo

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu daha önce de İsrail'in sözde vadedilmiş topraklar yalanı ile Türkiye'yi hedef alan skandal bir paylaşım yapmıştı.

Takvim Logo

KATİLİN OĞLU YAİR TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDI

Yair Netanyahu Refah saldırısının ardından Filistin'e desteğini bir kez daha açık şekilde gösteren Türkiye'yi hedef almış ve Instagram hesabında skandal bir harita paylaşmıştı.

Takvim Logo

SÖZDE KÜRDİSTAN HARİTASI İLE SKANDAL PAYLAŞIM

Yair Netanyahu, sözde Kürdistan haritasını paylaşarak "Tüm gözler Kürdistan'da! Türkiye tarafından Kürt halkına yapılan soykırımı durdurun! Kürdistan'ın Türkiye, İran, Irak ve Suriye'nin işgaline ve baskısına son verin! Özgür Kürdistan!" ifadelerini kullandı.