Protokolde ezeli gerginlik!

F.Bahçe'nin hocası Ersun Yanal, 'Yılın Teknik Direktörü' ödülünü aldığı Okan Üniversitesi'nde adının Lutfi Arıboğan ile yan yana yazılı olduğu koltuğa oturmadı. Kurt teknik adam, 7 koltuk öteye oturdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2014 Güncelleme 16 Nisan 2014, 00:30
Protokolde ezeli gerginlik!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında son günlerde iyice ayyuka çıkan gerginlik ödül töreninde de yüzünü gösterdi. Bu kez gerginliğin baş aktörleri Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile G.Saray Kulübü İcra Kurulu Üyesi Lütfi Araboğan'dı.

YİNE DE EL SIKIŞTI
Okan Üniversitesi 2013 Spor Ödülleri için üniversitede bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, protokolde G.Saray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan'la yan yana olan adına ayrılan koltuğa oturmadı. Arıboğan'dan 7 koltuk uzakta oturan Yanal törenden sonra ise Arıboğan'la el sıkışmayı ihmal etmedi. Yanal, törende yaptığı konuşmada, "Ödül güzel bir anı. Bu ödülü verenlere, almamı sağlayan oyuncularıma ve Fenerbahçe camiasına teşekkür ediyorum. Rekabetin olduğu yerde dostluk, güzellikler ve şıklıklar olsun. Kavga etmeden güzel anılarla ayrılalım. Futbolda şiddet bitsin" ifadelerini kullandı. Üniversite öğrencileri de törenden sonra Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal ile bol bol selfie yapmayı ihmal etmedi.