7 MART ALTIN FİYATLARI CANLI GRAFİK DURUMU - Altın almalı mı, satmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

7 MART CANLI ALTIN FİYATLARI... SON DAKİKA ALTIN HABERLERİ - Vatandaşlar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Almalı mı satmalı mı? Gibi soruların yanıtlarını sıkça aratıyor. Bu anlamda cumhuriyet altını, ata altın ve tam altın da en çok merak edilenler arasında. Peki, altın ne kadar oldu?, Gram altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Rusya Ukrayna krizi nedeniyle piyasalar sarsan oldu. Son 1,5 yılın en yüksek seviyesine gelir iken gram altında rekor üstüne rekor kırıyor. Gram altın şu saatlerde 899 lira seviyelerini gördü.

Giriş Tarihi 07 Mart 2022, 09:51 Güncelleme 07 Mart 2022, 09:52
7 MART ALTIN FİYATLARI CANLI GRAFİK DURUMU - Altın almalı mı, satmalı mı? Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

İÇİNDEKİLER

7 MART CANLI ALTIN FİYATLARI... SON DAKİKA ALTIN HABERLERİ - Altın fiyatları anlık değişirken vatandaşlar da sıkça detaylı altın fiyatlarını internette aratıyor. Genellikle gram altın, çeyrek altın ve cumhuriyet altını fiyatı en çok merak edilenlerden... Güncel altın fiyatlarını haberimizden CANLI olarak takip edebilirsiniz. Rusya'nın bu hamlesi ardından küresel piyasalar resmen alt üst oldu. Şu anda ons altın son bir buçuk senenin zirvesine ulaştı. Gram altının ateşi ise sönmüyor. Gram altın sabah saatlerinden bu yana rekor üzerine rekor kırarken şu sıralar 899 lira civarını işlemiş durumda. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altın almalı mı, satmalı mı?

GRAM ALTIN 1.450 TL OLABİLİR! ALTIN FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ? ALMALI MI SATMALI MI?

Piyasa uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarıyla alakalı değerlendirmelerde bulundu: Emtialar harp ortamını sever. Altın ve gümüş gibi yatırım araçları enflasyonun ve jeopolitik risklerin arttığı dönemlerde yıldızı parlar. Bunu herkes bilir. Fakat soru şu:

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi Altın fiyatları uçuşa geçti eşik aşıldı Altında şok eden ön görü Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
"Şuan gerçek bir harp mı, manipülasyon pazarı mı var?" Yüzde 90 amacıyla bu bozukluğun yanıtı "SAVAŞ" var. Benim yanıtım da "MANİPÜLASYON" var.

Ons altın nasıl olur da 2000 doları geçemez!

Dünyada enflasyon rakamları ve harp patlak vermişken ons altın nasıl olurda 2.000 dolar civarını yukarıya yönlü kıramaz?

11. günde fiyatların nasıl manipüle edildiği açıkça ortada değil mi? Normal şartlarda en az 2.300 dolar ons'un olması gerekmez mi? Onu da kısa vade amacıyla baskılıyorlar.- Geçen sene "Geçici enflasyon söylemi yalanı" ile nasıl baskılamışlarsa aynı baskılanma. Eğer gene 1.880 dolar ya da daha aşağı fiyatı çekerlerse işte o vakit manipülasyon gerçekleştirdikleri meydana çıkacaktır.

Öyle bir yükseliş olacak ki, fazlası insan fiziki olarak alamayacak

- Altın ve gümüş gibi emtialar gerçek bir paradır. Altın ve gümüş her vakitte gibi değer artışını sürdürecektir. Hatta bu manipülasyondan sonra öyle bir yükseliş olacak ki, fazlası insan fiziki olarak alamayacak. Çoğu insanın o kadar kazancı olmayacak.

Gram altın amacıyla 1450 lira öngörümde tereddüdüm yok

Yıllık öngörüm olan ons altında 2.150 dolar, gram altında 1.450 lira ons gümüşte 40 dolar gram gümüşte 20 lira seviyelerinde bir terettüm yok. Fakat manipülasyonun geçmesi gerek.

Önce kripto paraları parlatacaklar sonra...

Önce kriptoların yıldızını parlatacaklar. Önce kripto paraları dipten toplayacaklar. Önce pariteleri dipten toplayacaklar.

20Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi Altın fiyatları uçuşa geçti eşik aşıldı Altında şok eden ön görü Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın...
Toplamaları amacıyla bugün yüksek bir yerden altın ve gümüşü satmaları lazım. Geçen sene "Geçici enflasyon yalanına inanmayıp altınını satmayanlar kazandı"... Bu sene "Savaş manipülasyonu gören dip seviyelerde olan pariteleri ve kripto paraları toplayan kazanır"

Bugünler 2 hafta sonra unutulur!

Bu günler 2 hafta sonra unutulur. Ben gene altın, gümüş, kripto para ve pariteler üstünde oynanan oyunlar ile neler olduğunu hatırlatırım. Bugün bir şeye yatırım yapacaksınız, en çok değer kazanmışı en çok değer kaybeden ile takas yapın. Bu prosedürü de parite ile yapın. Yapın ki HANİCİLER gibi açıkta kalmayın!...

7 MART GRAM ALTIN NE KADAR? CANLI ALTIN FİYATLARI!

22 AYAR BİLEZİK

ALIŞ: 821,47SATIŞ: 856,08

ATA ALTIN

ALIŞ: 6.040,00SATIŞ: 6.151,00

CUMHURİYET ALTINI

ALIŞ: 5.968,00SATIŞ: 6.058,00

TAM ALTIN

ALIŞ: 5.757,86SATIŞ: 5.869,75

YARIM ALTIN

ALIŞ: 2.950,00SATIŞ: 3.009,00

ÇEYREK ALTIN

ALIŞ: 1.473,00SATIŞ: 1.504,00

Not: Fiyatlar gün içinde değişime uğramaktadır.

ALTIN EŞİKLERİ AŞIYOR

Altın vadelileri Ukrayna-Rusya harpının yatırımcılarda güvenilir alımlara niçin olması ve çoğalan enflasyon kaygıları bundan dolayı 2 bin doları gördü.
Altın, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal harekatının oluşturduğu kaygılar bundan dolayı yükselişine devam ediyor.

altında yeni haftanın ilk vadeli işlemlerinde 2 bin doların üzeri test edildi. Altın fiyatları piyasada çoğalan jeopolitik tansiyon bundan dolayı geride bıraktığımız hafta yüzde 4'ü aşan yükseliş kaydetmişti.

Yatırımcıların harp bundan dolayı güvenilir liman alımlarıyla eş güdümlü çoğalan enflasyon beklentileri de altını destekledi.

Enflasyon manzarası yönünden yeni haftanın en kritik başlığı ABD ve müttefiklerinin Rus petrolüne ambargo planladığı yönündeki haberler oldu. Bu haberlerin etkisiyle Brent petrol 140 dolara yaklaştı.

CANLI altın fiyatlarını öğrenmek için tıklayın!

NOT: Bilgiler 7 Mart 2022 Pazartesi günü saat 09.47 itibarıyla alınmıştır.