SON DAKİKA: 25 Aralık Cuma 22 ayar bilezik, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? O tarihten sonra...

Altın fiyatları son dakika! Altın fiyatları bu hafta sert düşüş yaşadı. Sarı maden, dün alınan faiz artırım kararıyla 24 Aralık'ta 455 liraya kadar gerilemişti. Haftanın son işlem gününde önde gelen piyasalar Noel tatili nedeniyle kapalı olduğu için vatandaşlar gözünü altın piyasasına çevirdi. Peki, haftanın son işlem gününde altın fiyatları ne kadar? Çeyrek, gram, yarım, tam altın fiyatlarının alış ve satış fiyatları ne kadar oldu? İşte son durum...

Giriş Tarihi 25 Aralık 2020, 10:45 Güncelleme 25 Aralık 2020, 10:45
SON DAKİKA: 25 Aralık Cuma 22 ayar bilezik, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? O tarihten sonra...

İÇİNDEKİLER

Altın bugün ne kadar oldu? Bugün altın almak veya altın bozdurmak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği altın fiyatları kaç liradan alınıyor, kaç liraya satılıyor. Yatırım amaçlı veya hediyelik amaçlı altın almak isteyenler, altının satış fiyatını araştırırken, elinde olan altınını bozdurmak isteyenler altının alış fiyatını araştırıyor.

Altın fiyatları, 25 Aralık itibari ile yoğun ilgi görüyor. Çeyrek altın ve gram altın almak isteyenler fiyatları öğrenmek istiyorlar. Yatırım Danışmanı Eda Karadağ, 'Altın 460 TL üzerinde kaldığı sürece yukarı yönde hareketini sürdürmek isteyebilir. Gram altında olası 460 TL'nin altına doğru sarkmalarda ise uzun pozisyonların arttırabileceğini düşünebiliriz. Yine de piyasa dinamikler sürekli değişiyor, stratejilerde dikkatli olunmalı.' dedi.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

GRAM ALTIN NE KADAR?
Gram altın bugün 458,03 liradan alınıyor, 458,33 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
Çeyrek altın bugün 741,70 liradan alınıyor, 750,30 liradan satılıyor.