10 bin ve 5 bin TL 6 ay geri ödemesiz 0.49 faizli kredi başvuru sonuçları!

0.49 faizli ihtiyaç kredisine başvurular geçtiğimiz gün başladı. Bankalar, geliri 5 bin TL'nin altında olan vatandaşlara, özellikle asgari ücretlilere, emeklilere, düşük gelir grubundaki vatandaşlara bu desteği sağlayacağını duyurdu. Peki 10 bin ve 5 bin TL 6 ay geri ödemesiz 0.49 faizli kredi başvuru sonucu açıklandı mı? Temel ihtiyaç desteği sonucu ne zaman açıklanacak? Detaylar takvim.com.tr'de yer alacak.

Giriş Tarihi 07 Mayıs 2020, 18:35 Güncelleme 18 Mayıs 2020, 13:34
10 bin ve 5 bin TL 6 ay geri ödemesiz 0.49 faizli kredi başvuru sonuçları!

İÇİNDEKİLER

"Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi" adı verilen uygulamada, temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla bireysel segment müşterileri, 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylık eşit taksitli kredi kullanabilecek. Kredinin onaylanmasının ardından şubeye gitmeden mobil, internet bankacılığı ve çağrı merkezi kanallarından kredi kullanılarak hesaba yatırılıyor. Detaylar takvim.com.tr'de yer alacak.

SONUÇLAR NASIL AÇIKLANACAK?

10 bin TL temel ihtiyaç kredisi sonuçları, vatandaşlara kısa mesaj yolu ile iletilecek. Öte yandan internet bankacılığı olanlar, mobil uygulamadan da başvuru sürecini takip edebilir.

SONUÇLAR NE ZAMAN?

Kredi başvurularının başlamasının ardından yüz binlerce kişi, kamu bankalarına müracaat etti ve 10 bin TL 'ye kadar verilen krediden faydalanmak istedi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank kredi sonuçları açıklanmaya devam ediyor.

NASIL ÖDENECEK?

"Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi" adı verilen uygulamada, temel ihtiyaçlarını uygun şartlarda finanse edebilmeleri amacıyla bireysel segment müşterileri, 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadeli, aylık eşit taksitli kredi kullanabilecek.

Müşterilere, Kredi Garanti Fonu (KGF) kefaleti ile bu krediden faydalanma imkanı da sunulacak. "Bireysel İhtiyaç Desteği Kredisi", bankalar tarafından ortak kriterlerle değerlendirilecek.

VAKIFBANK SMS İLE BAŞVURU

Vakıfbank tarafındna yapılan açıklamada, Temel İhtiyaç Desteği başvurusunun kısa mesaj yolu ile yapılabileceğine yer verildi. İşte başvuru şekli:

"Aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724'e sms gönderebilirsiniz.

Örnek Sms Metni:

DESTEK 11111111111 3000"

ZİRAAT BANKASI BAŞVURU

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada , Temel İhtiyaç Desteği başvurusunun aşağıdaki internet adresi üzerinden yapılacağına yer verildi:

https://www.ziraatbank.com.tr/tr/bireysel/basvurular/bireysel-kredi-basvurulari/ihtiyac-destek-kredisi?ch=1

Linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

HALKBANK

Halkbank tarafından yapılan açıklamada, Temel İhtiyaç Desteği başvurusu ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Başvurularınızı; Halkbank İnternet Şubemize giriş yaparak ya da web sayfamız üzerinden yapabilirsiniz."

https://www.halkbank.com.tr/21546-bireysel_ihtiyac_destegi_kredisi

Linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

ZİRAAT BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ

Türkiye'nin en fazla kullanılan bankalarının başında gelen Ziraat Bankası müşterilerine kapılarını hafta içi 09.00'da açıyor. 12.30-13.30 saatleri arasında öğle tatili yapan banka çalışanları bu saat aralıklarında (1 saat) işlem almıyor. Öğle tatili sonrası Ziraat Bankası 13.30-17.00 arası vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

VAKIFBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Ülkemizde toplam 943 şube ve 4 bin 235 ATM ile vatandaşların bankacılık işlemlerini gerçekleştiren Vakıfbank kapılarını müşterilerine hafta içi saat 09.00 da açıyor. 12.30-13.30 arası öğle tatili nedeniyle hizmet veremeyen Vakıfbank öğle tatili sonrası 13.30'dan 17.00'a kadar şubelerinden vatandaşlara hizmet veriyor.

HALKBANK ÇALIŞMA SAATLERİ

Şube sayısına göre Türkiye'nin en büyük 3. bankası konumunda olan Halkbank 984 şubesiyle bankacılık faaliyetlerini yürütmektedir. Hafta içi sabah saat 09.00'da kapılarını müşterilerine açan Halkbank, 12.30-13.30 saatleri arasında öğle tatili molası dolayısıyla hizmet vermemektedir. Öğle tatili sonrası Halkbank 17.00 saatine kadar müşterilerine şubelerinden hizmet vermeye devam ediyor.