Ziraat destek kredisi başvuru belgeleri ve evrakları! Ziraat destek kredisi başvuru sonuçları hangi tarihte, ne zaman açıklanır?

Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi hakkında araştırmalar güncel olarak gerçekleştiriliyor. Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi şartları ne? Ziraat Bankası 6 ay ödemesiz kredi başvurusu nasıl yapılır? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. 6 ay ödemesiz bireysel ihtiyaç kredisi başvurusu ile 10 bin TL kredi imkanı sağlanıyor. İşte tüm merak edilenler.. Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi için aylık hane halkı geliri 5 bin TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer orta ve düşük gelir grubunda yer alanlar başvurabiliyor. Başvurular 1 Nisan'da itibaren başladı.

Giriş Tarihi 08 Nisan 2020, 11:52 Güncelleme 08 Nisan 2020, 11:52
Ziraat destek kredisi başvuru belgeleri ve evrakları! Ziraat destek kredisi başvuru sonuçları hangi tarihte, ne zaman açıklanır?

İÇİNDEKİLER

Ziraat destek kredisi başvuru sonuçları ne zaman açıklanır? Sorusu başvuranlar tarafından oldukça merak ediliyor.
Ziraat Bankası destek kredileri başvuruları 1 nisan tarihinde başlamıştı. 6 ay ödemesiz şekilde 10 bin TL destek kredisi temel ihtiyaç desteği kapsamında vatandaşlara verilmeye başlandı. Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebilecek. Peki Ziraat Bankası 10 bin TL kredi desteği başvurusu nasıl yapılır? Ziraat Bankası başvuru koşulları nelerdir? İşte yanıtı...

TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Başvuruların değerlendirilmesinden sonra kredi kullanımı uygun bulunan müşterilere kredi imkanı sağlanacak.

ZİRAAT BANKASI TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ ŞARTLARI NE?

Ziraat Bankası temel ihtiyaç kredisi için aylık hane halkı geliri 5 bin TL ve altında olan ücretliler, asgari ücretliler, emekliler, serbest meslek mensupları ve diğer orta ve düşük gelir grubunda yer alanlar başvurabiliyor. Başvurular 1 Nisan'da itibaren başladı.

ZİRAAT BANKASI 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kredi başvuruları öncelikle internet şube ve mobil şubeden, müşterinin internet şube veya mobil üyelikleri bulunmuyorsa şubelerden de gerçekleştirilebiliyor. Banka yetkilileri, salgın riski nedeniyle zorunlu olmadıkça şubeye gelinmemesi gerektiğini belirtiyorlar.

ZİRAAT BANKASI KREDİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURULAR NEREDEN YAPILACAK?

Alınan sağlık tedbirleri kapsamında kredi başvurularının öncelikli olarak; bankaların mobil uygulamaları veya internet şubeleri aracılığıyla yapılması gerekiyor.

ATM'DEN ÇEKİLEBİLECEK

Bankalarca başvuru kanallarının açılması ve taleplerin toplanması sonrasında kredi kullandırılması uygun olarak değerlendirilen müşterilerin hesaplarına kredi tutarları aktarılacak olup müşteriler kredi tutarını ATM'lerden çekebilecek.

İŞTE ÖDEME TABLOSU ÖRNEĞİ

Kredi Tutarı: 10.000

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :376 TL

Kredi Tutarı: 7.500

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :282 TL

Kredi Tutarı: 5.000

Toplam Vade:36 AY

Ödemesiz Dönem: 6 ay

Taksit Tutarı(Sonraki 30 ay boyunca) :188 TL

Kredi başvurusu internet üzerinden yapılabiliyor.

HALKBANK TEMEL İHTİYAÇ DESTEĞİ BAŞVURUSU

6 ay ödemesiz Temel İhtiyaç Desteği başvurusu Halkbank internet şubesi ve web sayfasından yapılmaktadır.

VAKIFBANK 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL GERÇEKLEŞTİRİLİR?

Kredi başvurusu SMS ile gerçekleştirilebiliyor. SMS ile başvuru yapmak için, aralarında birer boşluk bırakarak DESTEK TCKN ve HANEGELİRI yazıp 5724'e SMS atabilirsiniz.

Başvuru değerlendirilmesi yapıldıktan sonra başvurunun sonucu olumlu olursa bilgilendirme yapılacak. Bilgilendirme sonrasında VakıfBank Mobil, İnternet Bankacılığı ve Çağrı Merkezi kanallarından kredinizi kullanarak anında hesabınıza aktarabilirsiniz.