2020 emekli promosyon ne zaman ödenecek? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, PTT promosyonu ne kadar?

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, PTT promosyonu ne kadar? 2020 emekli promosyon ne zaman ödenecek? Devlet bankalarından promosyon ödemesi almak isteyen milyonlarca emekli, Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, PTT promosyon miktarları hakkında araştırma yapıyor. 3 yıl boyunca banka aracılığı ile maaşlarını alma taahhüdü karşılığında emekliler promosyon almaya hak kazanıyor. Bazı bankalar tercihlerini özelden yana kullanırken, bazı bankalar da devletten ödeme alacak. İşte, Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, PTT emekli promosyonu ne zaman sorusunun yanıtı!

Giriş Tarihi 13 Mart 2020, 11:41 Güncelleme 13 Mart 2020, 11:42
2020 emekli promosyon ne zaman ödenecek? Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, PTT promosyonu ne kadar?

İÇİNDEKİLER

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, PTT emekli promosyonu ne kadar sorusu emeklilerin araştırdığı konulardan birisi. Mart 2020 itibariyle milyonlarca emekli yeni promosyon anlaşmaları yapıyor. Maaşlarını devlet bankalarından almak isteyen emekliler Ziraat, Vakıfbank, Halkbank ve PTT'nin ne zaman promosyon ödemesi yapacağını araştırıyor. 2020 promosyon ne zaman ödenecek? Bankalar 2020 yılı için vereceği emekli promosyon miktarlarını belirlemişti. Birçok banka emeklilere ekstra şart koşarak vereceği miktarı şişiriyor. Devlet bankaları ise herhangi bir şart sunmuyor. Peki, Ziraat, Vakıfbank, Halkbank, PTT emekli promosyonu ne kadar?

EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

HALKBANK

Emekli maaşını Halkbank aracılığıyla alan veya maaşını bankaya transfer edecek tüm SGK emeklileri, maaşlarını 3 yıl boyunca Halkbank aracılığı ile alma taahhüdü karşılığında promosyon ödemesinden faydalanabileceklerdir. Emekli maaşını Halkbank'a transfer edecek olan emeklilerin ilk maaşlarının yatması akabinde promosyon ödemesi yapılabilecektir.

Ne kadar promosyon alacağım?

1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır.

Nasıl başvurabilirim?

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı; tüm Halkbank şubelerimizden, Bank24 ATM'lerimizden, 0850 222 92 62 Halkbank emekli hattımızdan ve Halkbank İnternet Şubesi'nden yapabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI

1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir.

Bankamızdan birden fazla emekli maaş ödemesi alan müşterilerimiz için, ödenecek promosyon tutarı; maaş tutarları toplamına göre hesaplanmaktadır.

Promosyon ödemesine ilişkin başvurularınızı;

Şubelerimiz, İnternet Şubemiz, Ziraat Mobil, ATM'lerimiz, SMSMüşteri İletişim Merkezimiz aracılığı ile yapabilirsiniz.

VAKIFBANK

VakıfBank müşterisi değilim promosyon ödemesinden faydalanabilir miyim?

Evet, emekli maaşını, VakıfBank aracılığıyla almayanlar maaşlarını VakıfBank'a taşımaları ve 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank'tan almayı yazılı olarak taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Emekli maaşımı VakıfBank aracılığıyla alıyorum promosyon ödemesinden faydalanabilir miyim?

Evet, halihazırda emekli maaşını Bankamızdan alan müşteriler de 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank'tan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesinden faydalanabilirler.

Emekli Promosyon Ödemesi için Ne Zaman Başvurabilirim?

Promosyon ödemesi için en yakın VakıfBank Şubesine müracaat ederek yapacağı gibi VakıfBank yurtiçi Atm cihazları ve VakıfBank Mobil Bankacılık uygulaması aracılığıyla da yapabileceklerdir.

Ne kadar promosyon ödemesi alırım?

1 (bir) aya isabet eden emekli maaşı tutarı;

1.500.-TL'ye (1.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 500.- TL,

1.500 - 2.500.-TL (2.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 625.- TL,,

2.500.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 750.- TL

3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacaktır.

PTT BANK

Geçtiğimiz dönemde yapılan promosyon sözleşmesine göre PTT, maaşını PTT Bank 'tan alan emeklilere promosyon ödemesi yapmıştı. Bin lira altında emekli maaşı alanlara 300, bin lira ile 2 bin lira arasında emekli maaşı ödenenlere 375, 2 bin lira üzerinde emekli maaşı alanlara da 450 lira bir seferde ödeme yapılması kararlaştırılmıştı.

2020 promosyon ödemeleri için PTT Bank'tan henüz bir açıklama yapılmadı.