Ziraat Bankası en uygun konut kredisi hesaplama! Yüzde 0.49, 0.79 ve 0.94 Ziraat Bankası konut kredisi kampanyaları...

Ziraat Bankası en uygun konut kredisi hesaplama yöntemleri araştırılıyor. Bu anlamda 0.49, 0.79 ve 0.94 Ziraat Bankası konut kredisi kampanyaları oldukça ilgili görüyor. Devlet Bankalarından kredi kullanacak olan vatandaşlar için güncel Ziraat Bankası kredi faiz oranlarını derledik. Konut kredisi, satın alınmak istenen bir evin banka tarafından teminat altında tutularak, bunun karşılığında kişiye sağlanmakta olan bir kredi çeşididir. Ziraat Bankası bünyesinde birçok farklı biçimde düşük faizli konut kredisi türleri mevcut bulunmaktadır. İhtiyaç kredisi genel anlamda kısa vadede kullanılan ve düşük tutarlarda ki acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için sunulan bir kredi çeşididir.

Giriş Tarihi 21 Şubat 2020, 10:33 Güncelleme 21 Şubat 2020, 10:46
Ziraat Bankası en uygun konut kredisi hesaplama! Yüzde 0.49, 0.79 ve 0.94 Ziraat Bankası konut kredisi kampanyaları...

İÇİNDEKİLER

Yüzde 0.49, 0.79 ve 0.94 Ziraat Bankası cazip konut kredisi oranları vatandaşların ilgisini çekiyor. Bu bağlamda devlet bankaları arasında en fazla kredi başvurusu yapılan banka Ziraat Bankası'dır. Konut kredisi indirimleri sürüyor. Ziraat Bankası kredi faiz oranları ise güncellendi. Bu anlamda konut kredisi, taşıt kredisi, ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların kredi faiz oranlarına dair ilk araştırmaları hep Ziraat Bankası üzerinden oluyor. Devlet bankaları geçtiğimiz hafta içerisinde yapmış oldukları indirimler ile dikkat çektiler. 180 aya kadar vade ile satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin en fazla %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

ZİRAAT BANKASI KONUT, İHTİYAÇ, TAŞIT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası aracılığıyla taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi kullanmak isteyecek olan vatandaşlar aşağıda yer alan faiz oranları ile kredi kullanabilecekler.

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi güncel faiz oranı: yüzde 0.98

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi güncel faiz oranı: yüzde 0.96

Ziraat Bankası Konut Kredisi güncel faiz oranı yüzde 0.94

0.79 KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

60 Ay Vadeli Konut Kredisi Hesaplama

0.79 Faiz Oranı İle 50 Bin Lira Konut Kredisi Çeken Kişilerin Aylık Ödemeleri 1.049,60 TL

120 Ay Vadeli Konut Kredisi Hesaplama

0.79 Faiz Oranı İle 50 Bin Lira Konut Kredisi Çeken Kişilerin Aylık Ödemeleri 646,44 TL

ZİRAAT BANKASI 0.49 KONUT KREDİSİ HESAPLAMA

Ziraat Bankası'nın başlatmış olduğu TOKİ sosyal konut kampanyası kapsamında 100 bin TL tutarında kredi kullanacak vatandaşlar için kredi taksit ve geri ödeme hesaplaması şu şekilde yapılabilmektedir: Ziraat Bankası'nın kurumsal internet sayfası üzerinden paylaşılan konut kredisi hesaplama aracına göre bankadan yüzde 0.49 faiz oranı avantajıyla konut kredisi kullanan vatandaşlar, 240 ay vade seçeneğini tercih ettiklerinde aylık 709 TL tutarındaki taksitlerle borçlarını ödeyebiliyor. Öte yandan Ziraat Bankası'ndan 150 bin TL'lik TOKİ sosyal konut kredisi kullanımlarında ise vatandaşlar yine 240 ay vade seçeneğinde aylık 1064 TL'lik kredi taksiti ödeyerek konut kredisi kullanma imkanından yararlanabilmektedir.

120 Ay Vadeli Konut Kredisi Hesaplama

0.49 Faiz Oranı İle 50 Bin Lira Konut Kredisi Çeken Kişilerin Aylık Ödemeleri 552,09 TL

60 Ay Vadeli Konut Kredisi Hesaplama

0.49 Faiz Oranı İle 50 Bin Lira Konut Kredisi Çeken Kişilerin Aylık Ödemeleri 963,85 TL

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ

Özellikleri

180 aya kadar vade ile satın alacağınız konutun ekspertiz değerinin en fazla %80'ine kadar kredi kullanabilirsiniz. Krediye konu gayrimenkul üzerine ipotek tesis edilir. Gerekli görülmesi halinde ek teminat talep edilebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat, konut ve zorunlu deprem sigortası* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş., konut ve zorunlu deprem sigortası ürünleri ise Ziraat Sigorta AŞ tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Ziraat Sigorta A.Ş. acentesidir.

• Konut kredisi,

• Enflasyona odaklı konut kredisi,

• Yeşil ev konut kredisi,

• Ortak konut kredisi

• İnşaat tamamlama kredisi,

• Arsa kredisi,

• Bireysel işyeri kredisi,

• Ortak işyeri kredisi.

ZİRAAT BANKASI TAŞIT KREDİSİ

İster 0 km ister ikinci el olsun, almak istediğiniz araca karar verin, 60 aya varan vade ve uygun faiz seçenekleriyle avantajlı Taşıt Kredimizden faydalanın.

Özellikleri

0 km ve en fazla 5 yaşındaki taşıtlar için kullandırılabilir.

60 aya kadar vade imkânı bulunmaktadır.

Ruhsatında hususi olarak kaydedilmesi kaydıyla hafif ticari araçların (minibüs, kamyonet, pick-up) alımını finanse etmek amacıyla kullandırılabilir.

Araç rehni, teminat olarak alınır. Bankamız lehine rehin tesis edilir. Gerekli görüldüğü takdirde ek teminat istenebilir.

Bankamız, bireysel kredi kullanan müşterilerine hayat sigortası ve kasko* ürünlerini sunmaktadır.

*Hayat Sigortası ürünleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş., kasko ürünü ise Ziraat Sigorta AŞ tarafından sunulmakta olup, Ziraat Bankası Şubeleri Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş ile Ziraat Sigorta A.Ş. acentesidir.

ZİRAAT BANKASI İHTİYAÇ KREDİSİ

İhtiyaç kredisi genel anlamda kısa vadede kullanılan ve düşük tutarlarda ki acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için sunulan bir kredi çeşididir. Ziraat Bankası bu nakit ihtiyaçlarına yönelik olarak kullanıcılara düşük faizli ihtiyaç kredisi sağlamaktadır. Bu genel ihtiyaçlara yönelik olarak sağlanan kredilerin içerikleri şu şekildedir;

• Tüketici kredisi,

• Bireysel Enerji verimliliği kredisi,

• Enerji verimliliği yönetim kredisi,

• İmar barışı kredisi,

• Tüketici avans kredisi,

• İpotekli bireysel finansman kredisi,

• Kredili mevduat hesabı,

• Eğitim kredisi,

• Dijital kredi.