Yüzde 0.94 0.49, 0.79 oranları ile kredi fırsatı geldi

Şubat ayının ortalarına girdiğimiz şu dönemde özellikle en büyük kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi faiz oranları vatandaşlar tarafından rağbet görüyor. Yüzde 0.49, 0.79, 0.94 oranları ile alacağınız ve ödeyeceğiniz kredi miktarını çok kolay bir şekilde hesaplayabilirsiniz. Bu bağlamda Halkbank, Ziraat Bankası, Vakıfbank gibi kamu bankaları hem sıfır konutta hem de ikinci el konutta en uygun kredi veren bankalar oldu. Ziraat Bankası, 180 ay vadeye kadar en fazla 5.000.000 TL konut kredisi imkanı tanıyor. Ayrıca tüm vade seçenekleri için %1,12 faiz oranı ile Vakıfbank ihtiyaç kredisi sağlamaktadır.

Giriş Tarihi 14 Şubat 2020, 12:15 Güncelleme 14 Şubat 2020, 12:18
Yüzde 0.94 0.49, 0.79 oranları ile kredi fırsatı geldi

İÇİNDEKİLER

Merkez Bankafaiz indirimi sonrasında bankalar kredi faiz oranlarını indirmeye devam ediyor. Kredi faiz oranlarının ne kadar olduğu araştırılıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Türkiye İş Bankası taşıt kredisi, konut kredisi ve ihtiyaç kredisi faiz oranları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. 2020 yılı konut kredisi için müjdeyi Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak vermişti ve 3 kamu bankasının konutta faizi 0.79'a indireceğini duyurmuştu. Konut kredisi kampanyalarında müşterilere sunulan en düşük faiz oranı Ziraat Bankası'nda bulunuyor. Ziraat Bankası, TOKİ sosyal konut projelerinden ev alan kişiler için yüzde 0.49 konut kredisi kampanyası başlattı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

14 ŞUBAT ZİRAAT BANKASI KONUT-TAŞIT VE BİREYSEL KREDİ FAİZ ORANLARI

KONUT KREDİSİ: Ziraat Bankası konut kredisi faizi %0,94

TAŞIT KREDİSİ: Ziraat Bankası taşıt kredisi faizi %0,96

İHTİYAÇ KREDİSİ: Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi faizi %1,05

ZİRAAT BANKASI KREDİ HESAPLAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

EN UYGUN KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE 0.49 OLDU!

Ziraat Bankası, TOKİ sosyal konut projelerinden ev alan kişiler için yüzde 0.49 konut kredisi kampanyası başlattı. Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken TOKİ'nin sosyal konut projelerinden ev almak.

ZİRAAT BANKASI EN ÇOK NE KADAR KONUT KREDİSİ VERİYOR?

Ziraat Bankası, 180 ay vadeye kadar en fazla 5.000.000 TL konut kredisi imkanı tanıyor.

VAKIFBANK 0,79 KONUT KREDİSİ ŞARTLARI

-Konut üreticisi müteahhit veya yüklenici firma tarafından ilk kez satışa konu edilen sıfır konutlardan satın alacak müşterilerimize özel 1.000.000 TL'ye kadar 0,79% , 1.000.001 TL ve üzerinde olan talepler için 0,99% faiz oranları ve 180 aya varan vadelerle,

-Eşit taksitli, eşit anaparalı, artan taksitli ve azalan taksitli alternatif ödeme planlarıyla kredi kullanım imkanı.

Tüm vade seçenekleri için %1,12 faiz oranı ile Vakıfbank İhtiyaç Kredisi sağlamaktadır. 60 aya kadar vade imkanlarının da bulunduğu bu ihtiyaç kredisinde kişinin kredi notu önemlidir. Kredi notu yüksek olan müşterilere en yüksek vade ve maximum kredi tutarlarında kredi çıkmaktadır.

HALKBANK KONUT KREDİSİ

Halkbank sıfır konut kredisi için faiz oranı yüzde 0,79 olarak güncellendi. Ancak söz konusu faiz oranı sadece sıfır konutlar için geçerli olacak. Bu kredi oranından yararlanmak isteyen kişilerin tek yapmaları gereken ise sıfır konut almak.

180 aya kadar vade imkanı bulunan Hesaplı Evim Konut Kredisi'nde aylık %0,99 TL faiz oranı bulunmaktadır. 500.000 TL'ye kadar kredi çekebilme imkanı bulunmaktadır. Halkbank konut kredisi başvuru kanalları ise; Halkbank.com.tr ya da Halkbank şubeleridir.

Ziraat Bankası

İhtiyaç Kredisi: %1,12

Konut Kredisi: %0,99

Taşıt Kredisi: %1,02

Sıfır Konut Kredisi: %0,79

Vakıfbank

İhtiyaç Kredisi: %1,12

Konut Kredisi: %0,99

Taşıt Kredisi: %1,05

Halkbank

İhtiyaç Kredisi: (Maaş Müşterileri için) %1,05 (Diğer müşteriler için) %1,11

Ziraat Bankası 0 Kredi Notuna Kredi

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankası olan Ziraat Bankası, birçok farklı özellikle vatandaşlara ürün ve hizmet sunmaktadır. Bir kamu bankası olan Ziraat Bankası, kredi notu sıfır olan kişilere de kredi imkanı sunmaktadır. Bu bankadan 30.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Bunun için 6 ay boyunca sigortalı bir işte çalışıyor olmanız yeterli olacaktır. Kredi başvurusu yaparken, gelirinizi gösteren resmi bir belgenin dosyanızda bulunması gerekir. Başvurunuzu Ziraat Bankası şubelerine giderek gerçekleştirebilirsiniz.

Vakıfbank Sıfır Kredi Notuna Kredi

Diğer bir kamu bankası olan Vakıfbank ile de kredi notunuzun sıfır olması durumunda başvuru yapabilirsiniz.

Vakıfbank ile de kredi kullanmak için 6 ay boyunca sigortalı olarak çalışıyor olmanız yeterli olacaktır. Başvurularınızı şube üzerinden gelir belgeniz ile yapmanız gerekir.

Halkbank Sıfır Kredi Notuna İhtiyaç Kredisi

Halkbank da bir kamu bankası olup, kredi notu henüz sıfır olan vatandaşlara kredi vermektedir. 6 ay boyunca sigortalı olarak çalışıyor olmanız Halkbank ihtiyaç kredisi alabilmeniz için yeterlidir. Genel olarak, 20.000 TL'ye kadar varan kredi kullanmanıza olanak tanıyan Halkbank müşterisi olmanız durumunda, kullanacağınız kredi limiti daha yüksek olacaktır. 60 ay vadeli bu krediden faydalanmak için gelir belgeniz ile Halkbank şubelerine giderek başvuru yapabilirsiniz.

Garanti Bankası 3 Aylık Sigorta ile Kredi Garanti

BBVA da kredi notu sıfır olan vatandaşlara üç aylık sigortaya sahip olmaları durumunda kredi imkanı sunmaktadır. 20.000 TL'ye kadar varan limitte 60 ay vade seçeneğiyle kredi kullanabilirsiniz. Gelir belgenizi alarak Garanti şubelerine gidebilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz.

Fibabanka 100.000 TL'ye Kadar Kredi

Kredi notunuz sıfır olsa bile Fibabanka ile 100.000 TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz. Başvurularınızı Fibabanka şubesi aracılığıyla yapabilirsiniz. Bu ihtiyaç kredisinden faydalanmak için 3 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmanız yeterli olacaktır. Buna ek olarak, diğer bankalara göre daha yüksek bir limitte kredi sunduğu için vatandaşlardan kefil talep etmektedirler. Yukarıda sizinle Sıfır kredi notuna kredi veren bankaların listelerini ve hangi şartlarda kredi verebileceklerinden bahsettik. Kamu bankaları başta olmak üzere, birçok bankaya kredi başvurusu yapabilir hem ihtiyacınızı karşılamış hem de kredi notunuzun oluşmasını sağlayabilirsiniz. Ödemelerinizi zamanında ve tam bir şekilde yapmanız durumunda, kredi notunuz yükselecektir.