En yüksek hoşgeldin faizi veren bankalar hangileri? 10.000 lira mevduatta...

Bankalar uyguladığı kampanyalar ile hoşgeldin faizi veriyorlar. Bu faiz oranı vatandaşların alabileceği en yüksek oran olarak göze çarpıyor. Bu bağlamda hoşgeldin faizi veren bankalar halen en yüksek vadeli hesap faiz oranları ile müşterilerine hizmet veren bankalar olmaya devam ediyor. Özel veya kamu bankaları tarafından sunulan bu faiz oranı dikkate alındığında mevduat faizleri günden güne değişiyor.

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 14:36 Güncelleme 17 Aralık 2019, 09:32
En yüksek hoşgeldin faizi veren bankalar hangileri? 10.000 lira mevduatta...

İÇİNDEKİLER

Hoşgeldin faizi veren bankalar 2019 yılında en yüksek mevduat faiz oranları ile müşterilerine en yüksek vadeli mevduat hesabı getirisi sunmaya devam ediyor. Banka mevduat faiz oranları 2019 listesini baştan aşağı değiştiren hoşgeldin faizi veren bankalar, klasik vadeli hesap faiz oranları ile kıyaslanamayacak yüksek faiz getirisi sunuyor!

HOŞGELDİN FAİZİ VEREN BANKALAR

Hoşgeldin faizi veren bankalar müşterilerine en yüksek mevduat getirisi sunuyor. Müşterilerine en yüksek mevduat faiz oranları ile hizmet sunan hoşgeldin faizi veren bankalar şunlardır:

• ING Bank

• Denizbank

• Garanti BBVA

• Alternatif Bank

• Fibabanka

• Akbank

• QNB Finansbank

• HSBC

EN YÜKSEK HOŞGELDİN FAİZİ VEREN BANKALAR VE MEVDUAT FAİZ ORANLARI 2019 (32 GÜNLÜK)

En yüksek hoşgeldin faizi veren bankalar listesi ile vadeli hesaplar daha fazla faiz getirisi sunar. En yüksek mevduat faiz oranlarını da müşterilerine sunan hoşgeldin faizi veren bankaların güncel mevduat faiz oranları ise aşağıdan takip edilebilir.

32 Günlük Vakıfbank Hoşgeldin Faizi

Vakıfbank'ta hoşgeldin faizi gecelik mevduat hesabında verilir. 32 günlük Vakıfbank mevduatlarında hoşgeldin faizi uygulanmamaktadır. 32 günlük Vakıfbank mevduat faiz oranı ise %9,50'dir.

32 Günlük Halkbank Hoşgeldin Faizi

Halkbank'ta hoşgeldin faizi uygulaması bulunmamaktadır. Halkbank'ın 32 günlük mevduat faizi oranı ise %10,25'tir.

32 Günlük Denizbank Hoşgeldin Faizi

Denizbank'ın hoşgeldin faizi oranı %13'tür. 32 günlük mevduatlarda Denizbank %13 hoşgeldin faizi ile birlikte en yüksek mevduat faizi veren bankalar arasında yer alır.

32 Günlük ING Bank

Hoşgeldin Faizi ING Bank'ta hoşgeldin faizi %12'dir. ING Bank'ın hoşgeldin faizi, Turuncu Ekstralı'lar için %14 olarak uygulanır. Tam 1 boyunca ING Bank'tan %14 mevduat faiz oranı ile birikimleri değerlendirmek mümkündür.

32 Günlük Alternatif Bank Hoşgeldin Faizi

Alternatif Bank'ın hoşgeldin faizi %13,25'tir. Altenatif Bank VOV hesap açılışı ile tanışma faizi olarak sunulan bu oran ile mevduatınıza yüksek faiz getirisi elde edebilirsiniz.

32 Günlük Garanti Bankası Hoşgeldin Faizi Garanti

Bankası'nda hoşgeldin faiz oranı %12'dir. 32 günlük vadeli hesaplar için Garanti Bankası'nın hoşgeldin faizinden yararlanabilirsiniz.

32 Günlük Fibabanka Hoşgeldin Faizi

Fibabanka'da hoşgeldin faiz oranı %13,50'dir. Fibabanka'dan açılacak Kiraz Hesap ile faydalanılan hoşgeldin faizinin süresi ise 30 gündür. 32 günlük mevduatlar için Fibabanka'nın hoşgeldin faizi uygulaması yoktur.

32 Günlük Akbank Hoşgeldin Faizi

Akbank'ta hoşgeldin faizi %11,25'tie. Serbest hesap açılışı ile tanışma faizi adıyla sunulan hoşgeldin faizinin süresi 45 gündür. 32 günlük mevduat hesapları için Akbank'ta yüksek faiz getirisinden yararlanılabilir.

32 Günlük QNB Finansbank Hoşgeldin

Faizi QNB Finansbank'ın hoşgeldin faizi %12,20'dir. 110 gün süreli vadeli hesaba kadar kullanımına izin verilen QNB Finansbank hoşgeldin faizinden, 32 günlük vadeli hesaplar için yararlanabilirsiniz.

32 Günlük HSBC Hoşgeldin Faizi

HSBC'de hoş geldin faizi %12'dir. 2.000 TL ile 250.000 TL aralığında bulunan mevduatlar için %12 hoşgeldin faiz oranından yararlanabilirsiniz.

32 GÜNLÜK MEVDUAT HESABI HOŞGELDİN FAİZİ HESAPLAMA

32 günlük mevduatlarda hoşgeldin faizi hesaplanarak en yüksek mevduat faizi veren banka bilgisine ulaşılabilir. Aşağıdan 10.000 TL tutarında mevduatlar için bankaların 32 günlük hoşgeldin faiz oranları kullanılarak net faiz kazancına ulaşılmıştır.

32 Günlük ING Bank Mevduat (Vadeli Hesap) Hoşgeldin Faizi Hesaplama

ING Bank'ta hoşgeldin faizi ile 32 günlük mevduat faiz getirisi hesaplaması 104,33 TL olarak bulunur.

32 Günlük Denizbank Mevduat (Vadeli Hesap) Hoşgeldin Faizi Hesaplama

Denizbank'ın 32 günlük hoşgeldin mevduat faizi hesaplaması ile elde edilen net faiz kazancı 96,88 TL olarak bulunur.

Kaynak: gazetebanka