Altın fiyatları yükselişe geçti! 6 Aralık canlı altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları

Altın fiyatlarında son durum nedir? ABD-Çin arasındaki ticaret gerginliğinin artması ile yatırımcılar güvenli liman arayışına yönelirken, altın fiyatları haftayı artışla tamamlama yolunda. Güne düşüşle başlayan altının gram fiyatı saat 15,00'de 273,25 seviyesinde bulunuyor. Peki, şu dakikalarda gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar oldu?

Giriş Tarihi 06 Aralık 2019, 15:04 Güncelleme 06 Aralık 2019, 15:04
Altın fiyatları yükselişe geçti! 6 Aralık canlı altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım altın fiyatları

İÇİNDEKİLER

Altın fiyatları son dakika... Altın fiyatları haftayı yükselişle kapatma yolunda. Yeni güne düşüşle başlayan altının gram fiyatı, saat 15.00 itibarıyla 273,25 liradan işlem görüyor. Yatırımcılar haftanın son işlem gününde altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki, bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Aralık canlı altın fiyatları...

CANLI ALTIN FİYATLARI

DETAYLAR BİR SONRAKİ SAYFADA

Altının ons fiyatı şu dakikalarda önceki kapanışın yüzde 0,2 altında 1.472,9 dolar seviyesinde seyrediyor.

Analistler, ABD ve Çin arasında devam eden ticaret görüşmelerine ilişkin olumlu haber akışına rağmen konuya ilişkin tedirginliklerin devam ettiğini söyledi.

Bugün, yurt içinde veri takviminin sakin olduğunu, yurt dışında, ABD'de istihdam raporundaki tarım dışı istihdam, işsizlik ve ortalama saatli kazançlar verisi başta olmak üzere yoğun veri gündeminin takip edileceğini bildiren analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.450 doların destek, 1.484 dolar seviyesinin direnç konumunda olduğunu, gram altında ise 271-275 lira bandının izleneceğini kaydetti.