iPhone 11 hangi Migros'larda satılıyor? Migros iPhone 11 kampanyası! Migros Efsane Cuma telefon fiyatları!

Migros iPhone 11 kampanyası! Her yıl olduğu gibi bu sene de Black Friday indirimleri çeşitli mağazalarda başladı.Black Friday için kampanya hazırlayan markalardan biri ise Migros oldu. Migros'un indirim kampanyası dikkat çekti. İşte Migros Black Friday indirimi! Detaylar haberimizde... Migros da Black Friday için, Müthiş Cuma kampanyasını bugünden itibaren başlattı. Çeşitli üründe indirim fırsatı olan kampanyanın öne çıkan ürünü ise Apple iPhone 11. Migros çeşitli renkleri ile 64 GB Aplle iPhone 11'i 7.999 TL yerine 5.999 TL'ye satacağını duyurdu. Kampanya stoklarla sınırlı.

Giriş Tarihi 27 Kasım 2019, 09:23 Güncelleme 27 Kasım 2019, 12:43
iPhone 11 hangi Migros’larda satılıyor? Migros iPhone 11 kampanyası! Migros Efsane Cuma telefon fiyatları!

İÇİNDEKİLER

Efsane Cuma çılgın indirimleri devam ediyor. Son olarak Migros iPhone 11 kampanyası açıkladı ve mağazalarda izdiham yaşandı. Migros iPhone 11 kampanyası Black Friday'ın yaklaşmasıyla birlikte Migros da tüketiciler için bir kampanya hazırladı. Migros'un kampanyasında iPhone 11 kampanyası ise dikkat çekti. Migros'ta iPhone 11'un fiyatı ise merak konusu oldu. İşte Migros Black Friday indirimi! Merak edilen detaylar haberimizde... Migros İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ve İstanbul Belediyesi'nin ortak girişimi ile 1954 yılında kurulmuştur.


IPHONE 11 HANGİ MİGROS'LARDA SATILIYOR?

Telefonlar hiper formatlı ve konsept mağazalarda satışa sunuldu. Cep telefonu satılan mağazalara ait liste migroskop dergisinde yer alıyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

BLACK FRIDAY NEDİR?

1932'den bu yana yılbaşı alışverişleri sezonunun başlangıcı olarak da kabul edilen 'Black Friday', önce ABD'de başladı. Daha sonra Kanada ve İngiltere'nin ardından tüm dünyaya yayılan alışveriş festivalinde indirim oranları bazen yüzde 90'ların üzerine çıkabiliyor. Cuma'ya özel ABD'de mağazalar kapılarını saat 05:00'te açıyor, geç saatlere kadar açık tutuyorlar. E-ticaret şirketlerinin perakende sektöründe söz sahibi olmasıyla Black Friday satışları da internet üzerine taşındı.

Black Friday kapsamında Efsane Cuma indirimi yapan markalar hangisi

Black Friday indirimine onlarca mağaza ve markalar dahil oldu. Bunların başında Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol, Mediamarkt, Teknosa, İdefix, IKEA, Vivense, Watsons, Ayakkabı Dünyası, Boyner, Zara, HM, Nike Steam, Gratis, Teknosa gibi büyük markalar gelmektedir. Bunların yanında daha onlarca marka ve mağaza Black Friday indirimi yapıyor.

MİGROS HAKKINDA

Migros İsviçre Migros Kooperatifler Birliği ve İstanbul Belediyesi'nin ortak girişimi ile 1954 yılında kuruldu, bugün Türkiye'nin en büyük market zinciri. Tüm Türkiye'de 244 mağazası ve 6 bin çalışanı olan zincir yurtdışına da yatırım yapıyor.Dönemin Başbakanı Adnan Menderes, Ticaret Bakanı Prof.

MAĞAZALAR

Migros ilk dönem 45 satış arabası ile işe başladı. 3 yıl boyunca Migros kamyonlar aracılığı ile İstanbul'u dolaşarak satış yaptı. 1957 yılında yerleşik bir mağaza açmaya karar verildi ve ilk Migros mağazası 16 Aralık 1957'de Beyoğlu Balık Pazarı'nda açıldı. Beyoğlu mağazasını Bakırköy, Koska, Aksaray, Teşvikiye ve Eminönü mağazaları izledi.

Yıl 1975 olduğunda Migros'un çoğunluk hisseleri Koç Grubu'na geçti. Migros 1988 yılına kadar sadece İstanbul'da faaliyet gösterdi. 1988 yılında İstanbul dışına çıktı ve İzmir'de 4 şube açtı.