Faiz düştü! Konut ve taşıt kredisi faiz oranları ne kadar?

Konut kredisi faiz oranları araştırılan konular arasında yer alıyor. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak 8 Kasım'da yaptığı açıklamada "Dar gelirlileri ev sahibi yapacak finansman altyapısını hazırladık" dedi. Bu müjdenin ardından gözler bankalara çevrildi. Haberimiz içerisinden konut kredisi faiz oranlarına ve hesaplama ekranlarına ulaşabilirsiniz.

Giriş Tarihi 08 Kasım 2019, 09:45 Güncelleme 15 Kasım 2019, 14:03
Faiz düştü! Konut ve taşıt kredisi faiz oranları ne kadar?

İÇİNDEKİLER

8 Kasım tarihi itibari ile kredi faiz oranları vatandaşlar tarafından oldukça merak ediliyor. Özellikle konut ve taşıt kredilerine yoğun bir ilgi var.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bugün yaptığı açıklamada dar gelirlileri konut sahibi yapacak adımları atacağız demişti. Şimdi gözler bankalara çevrilmiş durumda. Vatandaşlar faiz indirimi bekliyor.

7 KASIM KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

ZİRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Ziraat Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Vakıfbank anlaşmalı konut projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanmaktadır.

AKBANK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 1,17 faiz oranı sunuluyor.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

HALKBANK KONUT KREDSİ FAİZ ORANLARI

Konut kredilerinde 0,99 faiz oranı sunuluyor. Halkbank Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.79 olarak hesaplanıyor.

KUVEYT TÜRK KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

Kuveyt Türk konut finansmanı kar payı oranı yüzde 1.04 (Kredi ürünlerini alan kişilere yüzde 1.01 olarak uygulanmaktadır)

İŞ BANKASI KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARI

İş Bankası konut kredisi faiz oranı yüzde 1.10 olarak belirlendi (İş Bankası Anlaşmalı Konut Projeleri için yüzde 0.78 olarak hesaplanmaktadır)

TEB KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI

Konut kredilerinde 1,1 faiz oranı sunuluyor.

GARANTİ BBVA KONUT KREDİSİ

Konut kredilerinde 1,2 faiz oranı sunuluyor.

İNGBANK

Konut kredilerinde 1,09 faiz oranı sunuluyor.

ALBARAKA

Albaraka Türk Konut Finansmanı olarak yüzde 1.19 kredi imkanı sunuluyor.

YAPI KREDİ

Konut kredilerinde 1,17 faiz oranı sunuluyor.

ŞEKERBANK

Konut kredilerinde 1,39 faiz oranı sunuluyor.

EN UYGUN TAŞIT KREDİSİ VEREN BANKALAR

Vatandaşlar hayallerindeki sıfır kilometre veya ikinci el otomobile sahip olmak için bankaların taşıt kredisi kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. Kredilerini en cazip seçenekler sunan bankadan kullanmak isteyen vatandaşlar, hangi özel veya kamu bankasının en düşük taşıt kredisi faiz oranı uyguladığını merak konusu haline getiriyor.

İşte bankaların sıfır araç kredisi ve 2. el taşıt kredisi için uygun araba kredisi kampanyaları...

Türkiye İş Bankası Taşıt Kredisi Kredi Tutarı: 50 Bin TL Kredi Vade Sayısı: 48 Ay Kredi Faiz Oranı: %1,19 Aylık Taksit Tutarı: 1.446TL Toplam Geri Ödeme Tutarı: 69 bin 670 TL

Türkiye İş Bankası taşıt kredisi kampanyasına başvuru işlemlerinde müşterilerden istenen belgeler; üzerinde vatandaşlık numarası bulunan nüfus cüzdanı ve gelir belgesidir. Bunun yanı sıra Finansmana konu ürünün proforma faturası, 0 kilometre araçlarda, alınacak aracın proforma faturası ve 2. El araçlarda, alınacak aracın ruhsat fotokopisi talep edilmektedir. Türkiye Finans Katılım Bankası Araç Finansmanı Finansman Tutarı: 50 Bin TL

Finansman Vade Sayısı: 48 Ay Kâr Payı Oranı: %1,15 Aylık Taksit Tutarı: 1.431 TL Toplam Geri Ödeme Tutarı: 68 bin 936 TL

Türkiye Finans Katılım Bankası gerekli gördüğü durumda ek belge talebinde bulunabilir. Ayllık ve yıllık maliyet oranlarına komisyon ve yasal vergiler dahil edilmiş olup, sigorta masrafları dahil edilmemiştir.

Garanti BBVA Taşıt Kredisi Kredi Tutarı: 50 Bin TL Kredi Vade Sayısı: 48 Ay Kredi Faiz Oranı: %1,44 Aylık Taksit Tutarı: 1.541 TL Toplam Geri Ödeme Tutarı: 74 bin 239 TL Garanti BBVA 0 kilometre taşıt kredisi taşıt değerinin 120 bin TL'ye kadar olan kısmı için %70, 120 bin TL üstü için %50 oranında kredilendirme yapmaktadır.