En yüksek faiz veren banka değişti! 13 banka indirim yaptı

Yatırımlarını değerlendirmek isteyen vatandaşlar ev, araba, altın ve dolar yanında banka faizlerinden de yararlanmaktadır. Bu bağlamda bankaların müşterilerine sunduğu mevduat faiz oranları devamlı olarak değişebilmektedir. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kapsamında gerçekleşmektedir.

Giriş Tarihi 04 Kasım 2019, 11:47 Güncelleme 12 Kasım 2019, 11:04
En yüksek faiz veren banka değişti! 13 banka indirim yaptı

İÇİNDEKİLER

Birikimlerinizi en yüksek mevduat faizi veren bankalar ile değerlendirmek ve gelirinizi artırmak istiyorsanız 32 günlük en yüksek güncel mevduat faizi veren 13 banka önerisinin bulunduğu bu haberimizden faydalanabilirsiniz... Paranızı bankaların verdiği yüksek faiz oranları ile mevduat hesaplarında değerlendirmek istiyorsanız, siz de aşağıda yer alan bankaların güncel mevduat oranlarını karşılaştırarak sizin için en uygun bankayı seçebilirsiniz.

ING BANK'TAN YÜZDE 16

ING Bank'ın dijitale ayak uydurun e-Turuncu Hesap'ın kazançlı dünyasına katılarak %16 mevduat faizi ile birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. İşte e-Turuncu hesap özellikleri ve başvuru yöntemleri... ING Bank'ın dijital bankacılık sistemi e-Turuncu'ya başvurarak siz de Turuncu Ekstralı olabilir ve %16 güncel hoş geldin faizinden hemen yararlanabilirsiniz. Şubeye gitmek yerine tüm işlemlerinizi dijital kanalları kullanarak yapabileceğiniz e-Turuncu hesapta her zaman en avantajlı faiz oranlarına sahip olabilirsiniz.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ

Bankaların müşterilerine sunduğu mevduat faiz oranları piyasa koşullarına göre sık sık değişebilmektedir. Bu değişimler Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) kapsamında gerçekleşmektedir. Birikimlerinizi en iyi şekilde değerlendirmek için bankaların en güncel mevduat faiz oranlarını yakından takip etmeniz tavsiye edilmektedir. Siz de yüksek faiz oranlarından yararlanmak için banka şubenizden hemen bir e-vadeli hesap açabilirsiniz ve paranızı bu şekilde değerlendirmeye başlayabilirsiniz.

4 KASIM AYLIK MEVDUAT FAİZ ORANLARI

Denizbank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 11.50

TEB Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 11.00

Enpara Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 11.00

İş Bankası Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 10.25

Vakıfbank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 11.00

Halkbank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 10.75

Burgan Bank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 14.10

Fibabanka Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 14.00

Halkbank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 14.00

Alternatif Bank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 14.00

ICBC Bank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 11.00

QNB Finansbank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 13.00

ING Bank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 11.00

32 GÜNLÜK EN YÜKSEK MEVDUAT VEREN BANKA HANGİLERİ

Bankalar arasında müşterilerine yüksek mevduat faizi sunma yarışı devam ederken yapılan son güncellemelere rağmen müşterilerine en yüksek faiz oranı veren banka unvanı değişmedi. Burgan Bank % 14.10 oranı ile mevduat hesabında en yüksek faiz veren banka oldu. Mevduat faizi en yüksek banka olan Burgan Bank'tan vadeli hesap açan kişilerin aylık getirisi 10 bin lira üzerinden 105.08 lira oldu. Burgan Bank'ı yüksek mevduat faiz oranında takip eden diğer bankalar ise şu şekilde sıralandı:

ICBC Bank Vadeli Mevduat Faiz Oranı %13.70

TEB Vadeli Mevduat Faiz Oranı %12

Burgan Bank Vadeli Mevduat Faiz Oranı % 14.10