TOKİ Isparta kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Isparta merkez kura çekilişi ne zaman?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 50 bin konut projesinde kura çekilişleri için heyecan devam ediyor. Isparta'daki konut projesi için başvuruda bulunan vatandaşlar merakla TOKİ Isparta kura sonuçlarını bekliyor. Peki, TOKİ Isparta merkez kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte o sorunun yanıtı...

Giriş Tarihi 07 Temmuz 2019, 20:16 Güncelleme 08 Temmuz 2019, 19:28
TOKİ Isparta kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Isparta merkez kura çekilişi ne zaman?

İÇİNDEKİLER

Yatay mimari anlayışıyla 2+1 ve 3+1 nitelikte inşa edilecek 50 bin yeni sosyal konut için Türkiye'nin 67 ilinde 140 projeyle başlatılan projede kura çekilişleri devam ediyor. Isparta'daki TOKİ konutları için başvuruda bulunan binlerce vatandaş şimdi merakla TOKİ Isparta kura sonuçları ile ilgili araştırma yapıyor. Peki, TOKİ Isparta merkez kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ ISPARTA MERKEZ KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI

300 Konutluk Isparta Merkez Çünür Mahallesi konut projesi "Hak Sahibi Belirleme Kura Çekilişi" 08 Temmuz 2019 tarihinde Işıkkent Kapalı Spor Salonu'nda saat 11:00 itibariyle Noter huzurunda gerçekleştirildi.

TOKİ ISPARTA KURA SONUÇLARI LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ BAŞVURU ÜCRETLERİ NE ZAMAN İADE EDİLECEK?

Kurada, asil ve yedek olarak hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, kura çekiliş tarihinden itibaren 2 (iki) iş günü sonrasında T. Halk Bankası A.Ş. yetkili Şube'lerinden geri alabilecek.

DİĞER İLLERDE KURA ÇEKİLİŞ TARİHLERİ

Bursa Nilüfer: 9 Ağustos

Kocaeli Gebze: 8 Ağustos

Erzurum Aziziye 30 Temmuz

Isparta Merkez: 8 Temmuz

Antalya Manavgat: 10 Temmuz

İzmir Selçuk, Ödemiş: 12 Temmuz

İzmir Aliağa: 18 Temmuz

Manisa Yunus Emre: 19 Temmuz

Bartın Merkez: 5 Ağustos