Kırmızı et hâlâ cep yakıyor

Kasaplar, Kurban Bayramı sonrasında et satışlarında büyük oranda düşüş olduğunu söyledi. Bayramda kesilen kurbanlıkların, hayvan sahipleri ve kasaplarda et satışlarını durma noktasına getirdiğini belirten kasaplar; lokanta ve yemekhaneler dışında et alanın olmadığını kaydetti. Kasaplar, bayramın etkisinin en az 1 ay süreceği ifade etti. Bayram öncesinde günde 50-100 kilo et sattığını söyleyen kasap İbrahim Göçmen, bayram sonrasında bu rakamın 20 kiloya kadar düştüğünü söyledi. Hayvan yetiştiricilerinden Zeki Erikli ise büyükbaş ve küçükbaş hayvan satışlarının bayram sonrası tamamen durduğunu anlattı. Öte yandan, kasaplardaki et fiyatları şaşırtmaya devam ediyor. Talep olmadığı halde, kırmızı etin kilogram fiyatının düşmemesi dikkat çekiyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.