BİLSEM SONUÇ: meb.gov.tr MEB! 4 Ağustos 2023 Bireysel değerlendirme sonuçları açıklandı mı 2023? BİLSEM mülakat sonuçlarına nasıl bakılır?

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) mülakat sonuçları hakkında araştırmalar hızlandı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen BİLSEM bireysel değerlendirme aşaması 15 Mayıs ve 28 Temmuz tarihleri aralığında tamamlandı. Gözler bu kez mülakat sonuçlarına çevrildi. Peki BİLSEM mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2023 BİLSEM mülakat sonuçlarına nasıl bakılır? İşte BİLSEM sonuç sorgulama ekranı MEB: meb.gov.tr...

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2023, 23:30 Güncelleme 04 Ağustos 2023, 23:30
BİLSEM SONUÇ: meb.gov.tr MEB! 4 Ağustos 2023 Bireysel değerlendirme sonuçları açıklandı mı 2023? BİLSEM mülakat sonuçlarına nasıl bakılır?

İÇİNDEKİLER

Bireysel değerlendirme sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak merak ediliyor. İnternet arama motorlarında 'BİLSEM mülakat sonuçlarına nasıl bakılır?' sorusu yoğun olarak sorgulanıyor. Kayıt hakkı kazanan öğrencilerin BİLSEM mülakat sonuçları için tarih verildi. İşte detaylar...

BİLSEM 2023 MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Son dakika... BİLSEM Bireysel değerlendirme sonuçları 4 Ağustos 2023 tarihiyle ilan edildi. Sonuçlara itiraz başvuruları 07 Ağustos ve 11 Ağustos tarihleri aralığında yapılacak.

Yapılan duyuruda ''2023-2024 eğitim öğretim yılından itibaren bilim ve sanat merkezlerimizde (BİLSEM) eğitim alacak öğrencilerin yetenek alanlarına göre değerlendirmeleri tamamlanmıştır. Tüm sınıf düzeyleri için genel zihinsel yetenek alanında 130, resim yetenek alanında 85, müzik yetenek alanında ise 70 taban puan olarak belirlenmiştir.'' denildi.

BİLSEM MÜLAKAT SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

BİLSEM bireysel değerlendirme aşamasına katılan adaylar, mülakat sonuçlarına https://www.meb.gov.tr/ adresinden ulaşabilecek.

BİLSEM KAYITLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bilim ve sanat merkezlerine kayıt hakkı kazanan öğrenciler, 14-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında örgün eğitim kurumlarının bağlı olduğu il/ilçelerin sorumluluk alanında yer alan bilim ve sanat merkezlerine kayıtlarını yaptırabilecek.

ÖĞRENCİNİN KAYIT BÖLGESİNDEKİ BİLSEM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ