Parayla saadet olmadı

Babası Formula 1’in patronu, kocası dolar milyarderi... 6 yıllık evliliğinde yüzü gülmeyen Petra Ecclestone eşi James Stunt’a dava açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Temmuz 2017 Güncelleme 30 Haziran 2017, 23:21
Parayla saadet olmadı

İÇİNDEKİLER

Formula 1'in milyarder patronu Bernie Ecclestone'in kızı Petra, 35 yaşındaki milyoner kocası James Stunt'dan boşanıyor. 6 yıllık evliliğin ardından anlaşamayan çift boşanmak için mahkemeye başvurdu. Boşanmak için gittikleri mahkemede 86 yaşındaki Bernie Ecclestone'a fısıldayarak küfür eden Stunt, hakim tarafından uyarıldı. Bir kızları olan çift 5 milyar sterlini paylaşacak. Ünlü işadamı Ecclestone'un kızları Tamara (32) ve Petra (28) eşleri açısından pek şanslı değil. Ecclestone'un eski eşi Slavica Ecclestone ile olan evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Tamara'nın kocası Jay Rutland da bir uyuşturucu kaçakçısına yardım ettiği suçlamasıyla zor günler geçirmişti. Evliyken ABD'nin en pahalı malikanesinde yaşayan Petra'nın da yüzü hiç gülmedi.

KIZLARI İÇİN ENDİŞELİ
Kocası James Stunt, çalışanını dövdüğü gerekçesiyle mahkemelik olmuştu. Aileye yakın kaynaklar, Bernie Ecclestone'un kızları için endişelendiği ama yetişkin birer birey olduğu için aile meselelerine çok da karışmadığını söyledi.