Katil İsrail kan istiyor! Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi: Gazze Şeridi'nin kuzeyinde savaştık şimdi güneyinde de yapıyoruz

Soykırımcı İsrail yıllardır abluka altında tuttuğu Gazze'de 7 Ekim'den itibaren dünyanın gözü önünde onlarca savaş suçu işledi. Terör devleti, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 15 binden fazla Filistinliyi katletti. Vahşet burada bitmedi. İsrail Batı'nın desteğiyle daha çok kan istedi. İsrail'in Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yaptıkları gibi güneyinde de savaştıklarını ve Hamas komutanlarını hedef aldıklarını açıkladı.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2023, 23:01 Güncelleme 03 Aralık 2023, 23:16
Katil İsrail kan istiyor!  Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi: Gazze Şeridi’nin kuzeyinde savaştık şimdi güneyinde de yapıyoruz

İÇİNDEKİLER

Terör devleti İsrail, Gazze'ye ölüm yağdırmaya devam ediyor. Ateşkesin sona erdiği cuma gününden bu yana Gazze'de bombardımana devam eden soykırımcı İsrail, yüzlerce kişiyi katletti.

Geçtiğimiz gün ABD'den gelen "Kalıcı ateşkese karşıyız" açıklamasından destek alan soykırım ordusu cuma sabah saatlerinden itibaren Gazze'yi yeniden vurmaya başladı.

İşgalci İsrail tarafından yapılan açıklamada "Savaşa yeniden başladık" dendi.

İSRAİL YİNE 'KAN' DEDİ
İsrail Genelkurmay Başkanı Herzi Halevi, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yaptıkları gibi güneyinde de savaştıklarını ve Hamas komutanlarını hedef aldıklarını açıkladı.

İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Halevi, Gazze Tümeni'ndeki İsrail askerlerini ziyaretinde konuştu.

Halevi, Gazze'nin kuzeyinde Hamas'ın iki tugayını "tamamen olmasa da dağıttıklarını" ve daha fazla taburu vurmak için hala Gazze içinde faaliyet gösterdiklerini söyledi.

Hamas'a bağlı askeri yetkilileri ve komutanları hedef aldıklarını savunan Halevi, "Gazze Şeridi'nin kuzeyinde güçlü ve kapsamlı bir şekilde savaştık ve şimdi bunu Gazze Şeridi'nin güneyinde de yapıyoruz." dedi.

İSRAİL ORDU RADYOSU: GAZZE'NİN GÜNEYİNDE DE "KARA HAREKATI" BAŞLADI
Öte yandan İsrail Ordu Radyosu'nun paylaştığı haberde, ordunun "Gazze Şeridi'nin güneyinde de kara operasyonu yapmaya başladığı" belirtildi.

Haberde, İsrail ordusuna bağlı zırhlı birliklerin, "Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinin kuzeyinde faaliyet göstermeye ve Hamas hedeflerine saldırmaya başladığı" ifade edildi.

Haberde, İsrail ordusunun gelecekte bölgedeki güçlerini ilerletmesi ve kara operasyonunu genişletmesinin beklendiğine yer verildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN