Parayı veren kuşu öttürür! Elon Musk Twitter'da mavi tikin aylık ücretini duyurdu

Twitter'i satın alan Elon Musk'tan yeni bir hamle geldi. Musk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Twitter'ın mavi onay işareti olan veya olmayanlar için mevcut lordlar ve köylüler sistemi saçmalık. İnsanlara güç! Ayda 8 dolara mavi tik." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 01 Kasım 2022, 21:14 Güncelleme 02 Kasım 2022, 12:08
Parayı veren kuşu öttürür! Elon Musk Twitter’da mavi tikin aylık ücretini duyurdu

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en zengin kişisi konumundaki Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, 44 milyar dolara Twitter'ı satın alma sürecini tamamlamasının ardından platforma yenilikler getirmeyi sürdürüyor.



Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Musk, mavi tik için ayda 8 dolar ödeneceğini söyledi. Musk söz konusu fiyatın ülkelerin satın alma güçlerine göre ayarlanacağını belirtti.



Musk aylık 8 dolarlık ücretle yanıt, bahsetme ve aramada öncelik, daha uzun video ya da ses dosyası paylaşma imkanının da olacağını aktardı.



TWITTER'A KUCAĞINDA LAVABOYLA GİRMİŞTİ
Twitter'ı alma işlemlerini cuma günü tamamlayacağı iddia edilen Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk Twitter'dan iddiaları doğrular nitelikte bir paylaşım yaptı.



Musk, paylaşımında elinde taşıdığı bir lavabo ile Twitter binasına girdiği görülürken "Bunun içeri girmesine izin verin!" notunu düşmüştü.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN