SON DAKİKA: Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul'u kara bulutlar sardı

İstanbul’da bugün yağması beklenen şiddetli yağış öncesinde Anadolu Yakası'nda gökyüzünü kara bulutların sardığı görüldü. İstanbul için kuvvetli yağış uyarısında bulunan Meteoroloji, Anadolu yakası başta olmak üzere kuvvetli yağışın beklendiği kaydedilen açıklamada ani sel ve su baskınlarına karşı uyarmıştı.

Giriş Tarihi 21 Ağustos 2019, 11:29 Güncelleme 21 Ağustos 2019, 12:24
SON DAKİKA: Meteoroloji uyarmıştı! İstanbul’u kara bulutlar sardı

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da bir anda gökyüzünde beliren kara bulutlar, gündüzü adeta geceye çevirdi.

Anadolu yakasının doğusundan sokulan, gökgürültülü sağanak yağışlı kütle, önce Anadolu yakası, sonrasında boğaz hattı ve Avrupa yakasının doğu kesimlerini etkileyecek.

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL'A SON DAKİKA UYARISI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden İstanbul için yeni bir uyarı yapıldı. Genel müdürlükten bu sabah kuvvetli yağmur yağışı başlığıyla yapılan uyarıda" Yapılan son değerlendirmelere göre, akşam saatlerine kadar Anadolu Yakası ve kuzey kesimleri başta olmak üzere İstanbul'da aralıklı olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre İstanbul'da hava sıcaklığı mevsim normallerinin altına düşecek. Anadolu Yakası ve kuzey kesimlerinde akşam saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor" ifadelerine yer verildi.

İŞTE İSTANBUL'DAN GÖRÜNTÜLER