Gözü ONda

Berlusconi'nin gözü yükseklerde. İtalyan liderin, İngiltere eski First Lady'sinden başbakanlık konutunda Naomi Campbell'ın telefon numarasını istediği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Şubat 2011 Güncelleme 20 Şubat 2011, 02:15
Gözü ONda

İÇİNDEKİLER

Hakkında fuhuş soruşturması başlatılan İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi yine yaptı yapacağını... 74 yaşındaki çapkın İtalyan lider hakkındaki son bombayı İngiltere'nin eski Başbakanı Godon Brown'ın eşi Sarah Brown patlattı. Eski First Lady, anılarını "Benim Downing Street'deki anlarım" diye kitaplaştırdı. Brown, kitabında 10 Numara (No 10) olarak bilinen İngiltere'nin başbakanlık makamı olan Downing Street'taki "gerçek üstü anları" tüm ayrıntılarıyla anlattı.

TELEFONUNU İSTEDİ
Anılarının ilk sırasında ise Berlusconi vardı. Eski First Lady Sarah Brown, bir davette arkadaşları JK Rowling ve Emma Freud ile sohbet ederken Berlusconi'nin kendine yaşkalştığını ve ünlü model Naomi Campbell'in telefon numarasını istediğini söyledi. Soru karşısında çok şaşırdığını belirten Sarah Brown, "Doğrusu Berlusconi"nin bu gözüpek ve cesur tavrı beni gülümsetti. Naomi'nin cep telefonunu ne yapacağını soramazdım. Çünkü cevabı benim gibi herkes de biliyordu" dedi.