4 Mart 2021 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

4 Mart 2021 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 4 Mart 2021 Perşembe için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 4 Mart 2021 Perşembe günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 04 Mart 2021, 08:33 Güncelleme 04 Mart 2021, 08:38
4 Mart 2021 Perşembe Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Venüs-Satürn kontağı sıkışık programların ani yapılanmaları beraberinde getirdiğini işaret ediyor.

2021 YENİAY BALIK BURCUNDA!

13 Mart 2021 Cumartesi günü, Türkiye enlem ve boylamına göre saat 12:21 sularında Balık burcunda gerçekleşecek olan Yeniay adeta özgürlüğümüzün ayak sesleri olacak.

KOÇ: HIRSLI ve performansı yüksek bir gün sizi bekliyor. Çevrenizle iş birliği içinde çalışırken, gücünüzü karşı tarafa hissettirebileceksiniz.
Özgürlükçü ruhunuz her ortamda kendini gösteriyor.

BOĞA: ÖFKELİ davranışlar sergileyebilirsiniz.
Bilinçaltınız oldukça yoğun. Birlikte çalıştığınız kişilerle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz.
Yoğun bir tempo sizi bekliyor.
Detaycı yönleriniz ortaya çıkıyor.

İKİZLER: SIKINTILARINIZI yenmek için çaba sarf edeceksiniz. Enerjinizi doğru kullanmalısınız.
İncelikler söz konusu.
Güven duygusunun önemli olduğu alanlarda çalışmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: KAZANÇLARINIZLA ilgili yeni durumlar söz konusu olacak. Gerekli atılımlarınızı yapmak için, her türlü donanıma sahipsiniz.
Karamsarlıklarınızdan kurtuluyorsunuz. Yolculuklar gündemde.

ASLAN: İNATÇI ve yapıcı davranışlar içindesiniz. Hedefleriniz doğrultusunda yaşayacaksınız.
Kendinize güveniyorsunuz.
Beklediğiniz kazançları organizasyon çalışmalarından sağlayacaksınız.

BAŞAK: ANİ fikir değişimlerine hazır olun. Oldukça başarılı ve performansınızın yüksek olduğu bir gün. İletişim konusunda hızlı davranarak gücünüzü daha iyi sergileyebileceksiniz.
Potansiyeliniz artıyor.

TERAZİ: PLANLI, programlı davranmayı tercih ediyorsunuz. Karşınızdaki kişilere güvenmek istiyorsunuz. Ortaklıklar konusunda iyimser yaklaşımlarınız ve yardıma hazır duygularınızla dikkat çekeceksiniz.

AKREP: ÇEKİMSER ve derinden gitmeyi yeğliyorsunuz.
Ayrıntılar ve detaylar önem kazanıyor. İş birliği yapacağınız kişileri akıllıca seçerek başarılarınızı perçinlemeyi tercih ediyorsunuz.

YAY: GEREKLİ bağlantıları kurma konusunda oldukça başarılı olacağınız bir gün. Hırslarınız konusunda ısrarcı bir tutum izleyeceksiniz.
Yeni kişilere ve yeni olaylara kendilerini hazır hissediyorsunuz.

OĞLAK: ACELECİ tavırlarınızla dikkat çekeceğiniz bir gün. İdeallerinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Uzun süredir planladığınız işleri yaşama geçirmek için, gerekli performansa sahipsiniz.

KOVA: KARŞILIKLI düşünce alış verişi içinde olacağınız kişilerin detaycı yönleri ve planlı olmaları gerektiğine inanıyorsunuz.
Disiplin duygularınız ön plana çıkacak fırsatlar söz konusu.