2 Mart 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

2 Mart 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 2 Mart 2021 Salı için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 2 Mart 2021 Salı günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 02 Mart 2021, 08:38 Güncelleme 02 Mart 2021, 08:44
2 Mart 2021 Salı Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Merkür-Ay Düğümü ilişkisi bilim adamlarını dile getirecek. Ardı ardına açıklanacak buluşlarla beraber aşı ve solüsyonlardan haplara doğru evrileceğimiz günler kapıda.

KOÇ
21 Mart - 19 Nisan
Derin düşünme ve ağır hareket etme halinde olabilirsiniz. Bu yüzden kendi kendinizin farkında olmaya ihtiyaç duyduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz.


BOĞA
20 Nisan - 20 Mayıs
Son zamanlarda kendinizi eskiye oranla daha yenilenmiş hissedebilirsiniz. Her türlü yenilik için uygun bir zamandasınız.


İKİZLER
21 Mayıs - 21 Haziran
Lüks gibi göreceğiniz bazı şeylere de sahip olabilirsiniz. Aşk hayatınızda hem sevdiğinizi hem de sevildiğinizi derinden hissedebilirsiniz.


YENGEÇ
22 Haziran - 22 Temmuz
Aile ilişkilerinizde aşkla alakalı ters düşebilirsiniz. Bu konuda dikkatli olmalı ve ailenizi direkt olarak karşınıza almamalısınız.


ASLAN
23 Temmuz - 22 Ağustos
Duygusal konularda beklentileriniz karşılanacak. Uzmanlık alanınızda kendinizi kanıtlama fırsatı yakalayabileceksiniz ve gücünüzü gösterebileceksiniz.


BAŞAK
23 Ağustos - 22 Eylül
Mükemmele yaklaşmak için yavaş adımlarla ilerlediğiniz bugünlerde özellikle beklediğiniz mesleki haberlerin geldiği görmek sizleri oldukça ferahlatabilir.

TERAZİ
23 Eylül - 22 Ekim
Bir süredir elde etmeye çalıştığınız iş ya da aşk hayatınızla alakalı olarak ümidi kaybettiğiniz noktada istediğiniz haberi alabileceksiniz.


AKREP
23 Ekim - 21 Kasım
Bugünlerde maddi olarak kenara koymayı ihmal etmeyin mutlaka para biriktirmeye, kenara koymaya özen gösterin.


YAY
22 Kasım - 21 Aralık
Bugünlerde maddi olarak kenara koymayı ihmal etmeyin mutlaka para biriktirmeye, kenara koymaya özen gösterin.


OĞLAK
22 Aralık - 19 Ocak
Bu arama kalbinizde biri var ise o kişinin dönüşü, biri yok ise ruh eşiniz olduğunu hissedeceğiniz biri ile tanışabilirsiniz.


KOVA
20 Ocak - 18 Şubat
İhtiyatlı davrandığınız taktirde kariyer bağlamında da güzel gelişmelere imza atabilirsiniz. Bolluk bereket hayatınıza dahil olacak.


BALIK
19 Şubat - 20 Mart
Bugünlerde aşk hayatınızla ilgili karşılık bulabilirsiniz. Aşk kapısını araladığınız bir dönemdesiniz. Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediydrsunuz.