1 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

1 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...Günlük burç yorumları aşk, iş, para, sağlık konularında 1 Mart 2021 Pazartesi için ne diyor? Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr'de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 1 Mart 2021 Pazartesi günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

Giriş Tarihi 01 Mart 2021, 08:41 Güncelleme 01 Mart 2021, 08:47
1 Mart 2021 Pazartesi Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları...

İÇİNDEKİLER

Astrogündem: Güneş-Plüton 45'liğiyle beraber gelişmiş ülkelerde petrol fiyatlarının artışı gözleri otomotiv sektörüne çevirecek. Dünyanın dümenine bu sefer çomağı sokan "petrol ülkeleri" olacak.

Koç: Uzun vadede gerçekleştirmek istediğin hedeflerini belirleyebilirsin. Bir süredir, üzerinde yük olarak hissettiğin yüklerinden kurtulacaksın.

Boğa: Düşüncelerini gerçekleştirmek için çok uygun bir gün. Devam eden bir ilişkisi olan Boğa burcuysan, sevgilinle yeni aktivitelere başlamak isteyebilirsin.

İkizler: Kariyer hedeflerin bugün ön sıraya çıkıyor. Kendi gelişimine önem veren bir İkizler burcuysan, kişisel gelişim kurslarına yönelmek isteyebilirsin.

Yengeç: Eğitimine devam eden bir Yengeç burcuysan, yurt dışı seçeneklerini gözden geçirebilirsin. Uzun süreli birlikteliği sona ermiş bir Yengeç burcuysan, bir süre yalnız kalmak isteyebilirsin.

Aslan: Dalgın bir şekilde hareket edeceksin. Gün içerisinde yapman gereken işleri unutabilirsin. İş yerinde karşılaşacağın sorunlar karşısında soğukkanlılığını koruyamayabilirsin.

Başak: Hata yaptığın konularda ufak detayları atladığını fark edebilirsin. Evli bir Başak burcuysan, evliliğindeki sorunlara duygusal bir şekilde yaklaşmamalısın.

Terazi: İş yerinde alacağın güzel haberler ile başlayacağın bir güne merhaba diyeceksin. Yakın bir arkadaşın evliliğindeki sorunlar hakkında seninle konuşmak isteyebilir.

Akrep: Aile içerisindeki ufak tartışmalar sebepsiz yere büyüyebilir. Evli bir Akrep burcuysan, eşinle ters düşeceğin konular olabilir.

Yay: Sabahın erken saatlerinde işlerin ters gidebilir. Gün içerisinde katılacağın toplantılar için hazırlıklarını gözden geçirmelisin.

Oğlak: Sabah saatlerinde maddi konular gündemine gelebilir. İş arayışında olan bir Oğlak burcuysan, iş başvurularını yeniden gözden geçirmeyi düşünebilirsin.

Kova: Üzerindeki stres yükünden kurtulmak için yoga kursunu yazılmayı düşünebilirsin. Sosyal medya paylaşımlarına çok fazla önem vermekten vazgeçmelisin.

Balık: Aile içerisinde sağlık sorunları olan birisi gündeme gelebilir. Sorumlulukların gözünü korkutabilir. Acele kararlar alıp, yanlış yapmak istemeyeceksin.