Günlük burç yorumları – 13 Mart 2019 Çarşamba

Günlük burç yorumları Takvim'den Binnur Sormageç, Yeni Asır'dan Filiz Özkol ve Sabah'tan Zeynep Turan'ın yorumuyla takvim.com.tr’de. Bugün burçları neler bekliyor? İşte 13 Mart Çarşamba günlük Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları…

Giriş Tarihi 13 Mart 2019, 09:17 Güncelleme 13 Mart 2019, 09:17
Günlük burç yorumları – 13 Mart 2019 Çarşamba

İÇİNDEKİLER

KOÇ

Etrafınızda oluşabilecek olası sürpriz gelişmelere karşı dikkat edin. Hayatınız daha hareketli ve hızlı bir sürece doğru ilerlemeye devam etmekte. İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. İkinci yönetici gezegeniniz Mars, paraya olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor. Sakinleşerek farklı konularla ilgileneceksiniz. Mart ayının başından itibaren iş ve sosyal hayatında sıkıntılar vardı. Bugün kendini iyi hissedecek gelişmeler olabilir.



BOĞA

Sözlerinizi dikkatli seçiyorsunuz ve insanlara değer verip iletişiminize dikkat ediyorsunuzYine de bazı şeylerin oturmadığını gözlemleyebilirsiniz. Gücünüzün farkındasınız ve işlerinize planlı bir şekilde yaklaşıyorsunuz. Dürüst biri olarak, çevrenizi yargılamanız normal. Titiz ve detaycı tavrınızla bazen çevrenizi sıkıyorsunuz. Organizasyon yeteneğinizin belirgin olduğunu, çevrenize ispat edeceksiniz. Ay, hava burcunda hareket ediyor. Duygusal güven ihtiyacın artabilir ve ailenle zaman geçirmeyi tercih edebilirsin.



İKİZLER

Yanışacağınız karşı cinse dikkat etmelisiniz ve onlardan alacağınız flört mesajlarına karşı yapıcı olmalısınız. Kalbinizi açarsanız aşk kıpırtıları etrafınızı sarabilir. Siz değişimler içinde olmanıza rağmen, çevrenize bu özelliğinizi yeterince gösteremiyorsunuz. İlişkilerinize doğru bir yaklaşım içindesiniz. Bugün, konulara gerçekçi bir çözüm getireceksiniz. Ailenizin kadınlarıyla bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Ay, bugün burcunda hareket ediyor. Geçmişte yaşadığın konular bugün kendini tekrar hatırlatabilir.

YENGEÇ

Yakın arkadaşlarınızın kalbini kıracak, yanlış anlaşılmalara mahal vereceksiniz. Ayın etkisi ile sinirleriniz gerilebilir. Temkinli olmakta fayda var. Sosyal ve ikili ilişkilerinizde, ikilem yaşamak istemiyorsanız, duygu ve mantık dengelerinizi korumak zorundasınız. Bugün, bazı gerçekler karşısında belirsizlik gösterebilirsiniz. Tepkisel davranmak istemiyor ve düşüncelerinizi kendinize saklamak istiyorsunuz. Bugün karşına çıkan aksilikler karşısında fazlasıyla tepkili olabilir, istemeden de olsa kalp kırabilirsin.


ASLAN

Aşk konularında şansınız açılmaya başladı, hissetmeye en çok değer veren gruplardan biri olarak üzüntüyü de olduğu gibi kabul edip hissettiniz. Bugün, grup çalışmalarına yatkın bir gününüzdesiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi ifade edebileceğiniz birçok konu ilginizi çekebilir. Çevresel koşullarınızı yeniden biçimlendirmek sizin elinizde. Hedeflerinizi yüksek tutuyor, olayları kendi açınızdan değerlendiriyorsunuz. Ay'ın konumu yenilikler getirirken bildiklerinden şaşmak istemeyebilir, doğrularında hareket etmek isteyebilirsin.

BAŞAK

Aşk hayatınızla ilgili artık biraz ciddiyet arıyorsunuz. İlişkinizi bir adım öteye taşımak istediğinizi partnerinize belirtmeniz halinde olumlu karşılanacaktır. Hislerinizde yanılmıyorsunuz. Yeni işler için atağa kalkmalı ve arkadaşlarınızla gerekli iletişimi gündeme getirmelisiniz. İşbirliğini seviyor olmanız, bir çok dost çevrenizin de çoğalmasına neden oluyor. Tecrübelerinizi ortaya koyacak çalışmalara yöneleceksiniz. Bugün kendinle iç hesaplaşmaya girip eleştirilerde bulunabilirsin. Nerede olduğunu sorgulayacağın bir gündesin.



TERAZİ

Verimli bir iş hayatının parçası olmak için dikkatinizi hedef koymanız şart. Bunu fark ettiğinizden beri daha planlı ve displinli çalışıyorsunuz. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz. Aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve kişilere şans vermenin hiçbir sakıncası olmadığını farkındasınız. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor. Bugün hayatındaki tüm sorumluluklardan sıyrılmak isteyip kendinle vakit geçirmek isteyebilirsin.



AKREP

Duruşunuzla karşı cinsin ilk etapta dikkatini çekiyorsunuz. Ancak uzun vadede ilişkilerinizin yürümeme sebebi kişisel egonuzu ön plana çıkartmanız olabilir. İnsancıl yapınızı herkes anlamıyor ve sizi duygusuzlukla suçlayabiliyorlar. Aldırmamayı öğrendiniz, olayları takmıyorsunuz. Güçlü dostlarla birlikte olmayı arzuluyorsunuz. Sürekli kendinizi aşma eğilimi içinde olmanız, sizi her konuda farklı ve anlaşılmaz kılıyor. Merkür'ün geri hareketi yargılayıcı tarafını ön plana çıkarıyor. Çevrendekilere eleştirel yaklaşabilirsin.



YAY

Eğlenceli mizacınız gereği çevrenize çokça dost topluyorsunuz. Bir süre sonra pozitif enerjiyi emen aurası sorunlu kişileri de etrafınıza çekebilirsiniz. Bugün, mesleki hırslarınız ön plana çıkabilir. Kişisel coşkularınıza karşılık bulabileceğiniz ortamlarda bulunmak istiyorsunuz. İşinizle ilgili yeni değişimler olmasını gönülden arzuluyorsunuz. Karar vermeden önce adımlarınızı sağlam bir şekilde hesaplamalısınız. Bugün aşka inancın artabilir. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, birinin hayatına girmek istediğine şahit olabilirsin.



OĞLAK

Dikkatinizi verdiğiniz konuların güzel bir şekilde büyüdüğünü gördükçe hedefinizi arttırıyorsunuz. Küçük başarılara da sevinmelisiniz bunu asla unutmayın. Mars kombinasyon burcunuz Boğa'da ilerleyerek güç ve isteğinizi ön plana çıkarıyor. Sistemli yapınız yüzünden, çevrenizle ters düşebilirsiniz. Dikkatli olmalı ve enerjini yansıtabileceğiniz kişilerle aynı ortamı paylaşmalısınız. Yeni projeler gündeme gelecek. Otorite baskısından bunalmışsan bunu temsil eden bir büyüğünle ya da patronunla sorun yaşayabilirsin.



KOVA

Kalbinizi çalacak kişi konusunda seçici olmanız güzel olsa da fazla seçicilik sizi yalnız bırakabilir, farklı kültürlerde kişilere de şans vermelisiniz. Aile duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Bugün yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor ve siz, yeni yaşantınıza olumlu bakmalısınız. Yılın en karmaşık ruh halinden geçerken, detaycılığının seni ne kadar zorladığını fark edebilirsin.



BALIK

Aşk konularında hassasiyet gösteriyor olmanız hoş. Sözleriniz narin ve dokunaklı. Herkesin sevgisini bugünlerde daha da fazla kazanacaksınız. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınız da her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, farklı değerleriniz olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz. Bugün kendini iyi hissetmeyebilir ve ikili ilişkilerinde zorlanabilirsin. Eşinin ya da sevgilinin taleplerinden sıkılabilirsin.