26 yıllık 'Esra'r çözüldü

Bebekken evlatlık verilen Uğur Yeşilçimen, 26 yıl sonra biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol’a katıldı. “Öldü” denilen annesinin aslında teyzesi olduğu ortaya çıktı. Esra Erol, Uğur’un gerçek annesi Banu’yu bulmayı başardı. Stüdyoda mutluluk gözyaşları aktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2024 Güncelleme 20 Nisan 2024, 07:02
26 yıllık ’Esra’r çözüldü

İÇİNDEKİLER

ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da yine bir hasrete son verdi. Antalya'da yaşayan Uğur Yeşilçimen (26), daha 17 günlük bebekken evlatlık verildi. Biyolojik ailesini bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi. Uğur'u evlatlık veren Hüseyin Dere yayına bağlanarak, "Uğur'un annesinin adı Burçin" dedi. Yayına ihbar yağdı. Bir ihbarcı, Uğur'un annesi Burçin'in öldüğünü söyledi. Genç adam, gözyaşlarına boğuldu. Ancak 'öldü' denilen Burçin'in talihsiz gencin teyzesi olduğu, annesinin ise yaşadığı tespit edildi.

'SAHİP ÇIKMADILAR'
Erol'un ulaştığı anne Banu'nun hikayesi izleyenleri şok etti: Çok çek- tim. Her şeyin başı Hüseyin Dere. Dere'nin eşi benim çocuğumun bakıcısıydı. Gazinocular tarafından zorla tutuldum. Paramı vermediler. Bakıcı parasını veremiyordum. İlk çocuğum bakıcıdaydı. Gazinodan parayı alamayınca Dere çocuğumu vermedi. Yıllarda kardeşim Burçin'in kimliğiyle yaşadım. Cezaevine girdim. 1991'de tecavüze uğradım. Bana sahip çıkmadılar. İstemediğim adamla evlendirdiler. Beni bulamasın diye sahte kimlik kullandım. Şu anki aklım olsa çocuklarıma sahip çıkardım" dedi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN