Vitamini kılçığında!

Uzmanlar, Omega- 3 deposu fındığın haftada 2 kez tüketilmesini öneriyor. Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Eylem Fadıloğlu, balığın gözleri beslediğini, saçları ve kemikleri güçlendirdiğini belirtiyor. Sardalya ve hamsi gibi küçük balıkların kılçıklarıyla tüketilmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. "Bu balıklar kılçıkla yendiğinde süt ürünleri gibi kalsiyum almanıza da yardımcı olur ve kemik gelişiminde fayda sağlar" bilgisini veriyor.

Uzmanlar, Omega- 3 deposu fındığın haftada 2 kez tüketilmesini öneriyor. Yaşar Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Ezgi Eylem Fadıloğlu, balığın gözleri beslediğini, saçları ve kemikleri güçlendirdiğini belirtiyor. Sardalya ve hamsi gibi küçük balıkların kılçıklarıyla tüketilmesinin daha sağlıklı olduğunu söylüyor. "Bu balıklar kılçıkla yendiğinde süt ürünleri gibi kalsiyum almanıza da yardımcı olur ve kemik gelişiminde fayda sağlar" bilgisini veriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.