Malzemeler
Hazır pandispanya
(ananaslı pastanın tarifindeki
pandispanyayı 30x35 cm fırın
tepsisinde pişirerek de hazırlayabilirsiniz)
1 kutu ananas konservesi
2 su bardağı krema
1 çay bardağı pudraşekeri
2 çorba kaşığı archer's
(tatlı bir içki de olabilir)
Bir buçuk su bardağı
hindistancevizi rendesi
Ananas Topları Yapılışı
Pandispanyayı küçük küçük doğrayın. Ananas konservesinin suyunu süzdükten sonra ananasları ufak parçalara ayırın. Derin bir kap içinde krema ve pudraşekerini çırptıktan sonra archer'sı ekleyin. Parçaladığınız pandispanya hamuru ve ananasları da ilave ederek karıştırın. Cevizden iri, limondan küçük toplar yaparak hindistancevizine bulayın. Yağlı kağıtla kapladığınız tepsiye dizerek buzdolabının alt rafında 3-4 saat dinlendirin. Çıkardığınızda üzerine yeniden hindistancevizi serperek servis yapın.