İLKER YAĞCIOĞLU

İLKER YAĞCIOĞLU

Tarihi 4 Aralık 2017

Artık Fener de var

DÜN geceki maçın özetini bir cümle ile vermem gerekirse; bu sezonki en iyi Fenerbahçe'yi seyrettik. Sarı-Lacivertliler zireveye bir adım daha yaklaşmak adına maçı kazanmaları gerektiğini biliyorlardı.
Bu bilinçle ve son derece coşkulu tribünler önünde her hattı ile müthiş bir oyun ortaya koyarak Kasımpaşa'yı sürklase ettiler. Bütün oyuncular bu sezonki en iyi performansını sergilerken yardımlaşma, topun sürati ve hırsları tek kelimeyle mükemmeldi.
Dün gecenin en dikkat çekici yanı hücumda girdikleri sayısız pozisyondan ziyade, rakipten topu geri kazanma süresiydi. Kasımpaşalı futbolcuların ayağında top 3-4 saniyeden fazla kalmadı. Kazandıkları topları da Giuliano'nun önderliğinde çok çabuk kullanarak keyif verdiler.

ŞENER DÖKTÜRDÜ
Sağ bek Şener bence gecenin en etkileyici oyununu ortaya koydu. Kendi ceza sahasından çok rakip ceza sahasında dolaşan Şener hücumda takımını hep bir kişi fazla oynattı. Hemen önündeki Dirar ve Giuliano ile Kasımpaşa'nın sol kanadını felç etti.
Diğer başarılı isimse Giuliano'ydu.
Artık Fenerbahçe'nin saha içi lideri olduğunu gösterdi ve bu başarıda önemli bir paya sahip oldu. Dün geceki oyunu gördükten sonra ligde üst üste 3 maç kazanan Fenerbahçe'nin artık şampiyonluk yarışında çok güçlü bir takım olduğunu söylemek yersiz olmaz.

MAÇIN EN İYİSİ ŞENER
Rakibin sol kanadını adeta felç etti.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ EDUOK
Kasımpaşalı futbolcu çok etkisiz kaldı.