Beşiktas’ta oynamak hayalimdi

Hollandalı yıldız: “Beşiktaş’ın oyuncusu olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş’ta oynamak hayallerimden biriydi. En üst seviyede oynamak için en üst bu tercihi yaptım. Transfer için birini aramam gerekirse ararım”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2017 Güncelleme 08 Ağustos 2017, 01:59
Beşiktas’ta oynamak hayalimdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yeni transferi Jeremain Lens dün imza töreninde önemli açıklamalar yaptı... Hollandalı yıldız, "Beşiktaş'ın oyuncusu olduğum için çok mutluyum. Beşiktaş'ta oynamak hayallerimden biriydi. Beşiktaş, son 2 sezonun şampiyonu, üçüncüsünü hedefliyor. Beklentiler çok yüksek. Gelen her oyuncu en üst düzeyde oynamak istiyor. Ben de üst düzey oynamak için tercih ettim. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Ben de bu takımın bir parçası olarak elimden gelen katkıyı yapmaya çalışacağım" şeklinde konuştu. Beşiktaş'ı tercih etmesinin nedenleriyle ilgili soruyu yanıtlayan Hollandalı yıldız, "Beşiktaş çok büyük bir kulüp, en üst seviyede oynamak için en üst bu tercihi yaptım." yorumunu yaptı.

BİRİNİ ARAMAM GEREKİYORSA ARARIM
Siyah-Beyazlı takıma transferi öncesi hazırlanan video ile ilgili de konuşan Jeremain Lens, "Çok özel bir kampanya... Daha önce böyle şey yapmamıştım. Yakın gelecekte birini aramam gerekebilir, bana bağlı bir şey değil ama bana düşerse yaparım." diyerek sözlerini tamamladı. Siyah-Beyazlılar, Lens'i 4 yıl opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiraladı. Beşiktaş, Hollandalı yıldızı gelecek sezon kadrosuna katabilecek.

17 NUMARALI FORMAYI GİYECEK!
Beşiktaş'ın yeni transferi Lens, 17 numaralı formayı giyecek. Hollandalı yıldız, geçen yıl 77 numaralı formayı giyiyordu.

KİRALAMA MALİYETİ 3.7 MİLYON EURO
Beşiktaş, Lens'i satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralarken, Sunderland'e 1.5 milyon, oyuncuya 2.2 milyon Euro ödeme yapılacağı duyuruldu... Gelecek sezon satın alma opsiyonunun kullanılması durumuna yönelik olarak oyuncuyla 4 yıllık, toplam 8.3 milyon milyon Euro karşılığında anlaşmaya varıldığı açıkladı.