İşte kupa işte şampiyon

Osmanlı’yı farklı geçen Beşiktaşlı oyuncular önce madalyalarını sonra kupasını aldı. Taraftarlar stadı siyah-beyaza boyadı. Kupayı TFF Başkanvekili Hüsnü Güreli'den alan futbolcular büyük coşku yaşadı. Siyah- Beyazlı takım ardından da şampiyonluk turu attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2017 Güncelleme 04 Haziran 2017, 01:09
İşte kupa işte şampiyon

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Vodafone Park'ta Osmanlıspor ile yaptığı ve 4-0 kazandığı karşılaşmanın ardından şampiyonluk kupasına kavuştu. Tören 30 kişilik Beşiktaş Korosu'nun marşlar söylemesiyle başladı. Tören sırasında takımın ligde attığı goller skorboarddan gösterildi. Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkan Vekili Hüsnü Güreli platformda hazır bulundu. Ardından saha ortasındaki platforma Beşiktaşlı oyuncular ve teknik heyet tek tek davet edildi. Platforma son olarak Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri çağrıldı.

KUPAYI BAŞKANVEKİLİ GÜRELİ VERDİ
Marcelo, Adriano, Quaresma, Atiba ve Fabricio ülke bayraklarıyla platformdaki yerini aldı. Beşiktaşlı oyuncular tören öncesi kupayla öz çekim yaptı. Siyah-Beyazlılar'ın yerini almasının ardından Beşiktaş kupasını aldı. Şampiyonluk kupasını takım olarak kaldıran oyuncular, büyük coşku yaşadı. Kupa seremonisi sırasında havai fişek atıldı. Şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektiren Siyah-Beyazlılar kupayla taraftarları selamladı.



3.YILDIZLI SİLİK FORMA
Beşiktaşlı futbolcular Osmanlıspor ile oynanan sezonun son maçına 3.yıldızı hatırlatmak için biri silik 3 yıldızlı formayla çıktı.

1989-90'DAN SONRA YİNE AYNI BAŞARI
BEŞİKTAŞ 1989-90 Sezonu'nda şampiyon olurken Feyyaz Uçar 28, Metin Tekin 13, Ali Gültiken de 17 gol atarak 12 gol barajını geçmişti. 27 yıl sonra bu sezon Siyah-Beyazlı takım şampiyonluğa ulaşırken bu kez Cenk Tosun 20, Aboubakar 12 ve Talisca da 13 gol atarak 12 ve 12'nin üzerinde gol atan 3 futbolcu oldular.




BU SEZONDAN DERS ALACAĞIZ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ligin kendileri için iyi bittiğini söyledi. Tecrübeli hoca, "Geçen seneye göre daha az gol atıp daha az puan aldık ama daha az da gol yedik. Teknik heyete , oyunculara , hakemlere , taraftarlara teşekkür ediyoruz. Futbol analizi yapmak yerine bu sezondan dersler alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.