Farfan için müthiş harekat

Nani için Manchester United ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray'ın transfer listesinde Bayern Münih'in yıldız oyuncusu Shaqiri ve Schalke'nin Peru'lu futbolcusu Farfan var. Seçimlere tek aday giren Aysal'ın bu 3'lüden birini bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2013 Güncelleme 17 Haziran 2013, 00:47
Farfan için müthiş harekat

İÇİNDEKİLER

Seçimlere tek aday girecek olan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transferde boş durmuyor... Luis Nani için Manchester United ile pazarlıkta olan Galatasaray'ın transfer listesinde Bayern Münih'li Shaqiri ile Schalke'nin Perulu yıldızı Farfan'ın olduğu ortaya çıktı... Didier Drogba ve Wesley Sneijder transferlerinin ardından transfer pazarının da cazibe merkezlerinden biri haline gelen Galatasaray, yurtdışı medyanın da ilgi odağı olmuş durumda. Luis Nani-Galatasaray flörtünü yakından takip eden yabancı basın, bu kez de rotasını Farfan-Galatasaray flörtüne kırdı. Farfan ile yakından ilgilenen ve Perulu yıldız için nabız yoklayan Galatasaray'ın başkan Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun aracılığıyla Schalke ile bir ön görüşme yaptığı ve Farfan'ın durumunu sorduğu öğrenildi. Farfan için piyasa araştırması yapan Sarı-Kırmızılı kulüp, Schalke'den gelen "8 milyon euro" cevabının ardından beklemeye koyuldu..

ALMAN VE İSPANYOL BASINI DA FARFAN'I YAZDI
Galatasaray'ın transfer hamlelerini yakından takip eden İspanyol ve Alman basını da Sarı- Kırmızılı kulübün Farfan atağını, "Farfan, geçen yıl Galatasaray'a karşı oynamıştı. Bu yıl ise Sneijder, Drogba ve Melo gibi isimler ile aynı soyunma odasını paylaşabilir" şeklinde yorumlarken Ada basını da G.Saray'ın transfer hamlelerini yakından takip ediyor.

SHAQİRİ İÇİN DE KİRALIK FORMÜLÜ GÜNDEMDE

Aysal, Shaqiri'nin kiralanmasına onay verdi. Sneijder'in satılması gündemeyken B planı olarak Shaqiri'yi kiralama formülüne sıcak bakan Aysal'ın seçimlerden sonra bu futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte Bayern Münih'ten bir yıllığına kiralayacak. Fatih Terim'in geçen yılda alınmasını istediği yıldız futbolcu bilindiği gibi 13 milyon euro karşılığında Basel'den B.Münih kulübüne satılmıştı.

MARCA DA FARFAN DEDİ
İspanyol Marca Gazetesi, internet sitesinden duyurdu haberde Galatasaray'ın Schalke'nin Perulu golcüsü Farfan'ı kadrosuna katmak için girişimde bulunduğunu yazdı. Haberde, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde final hedeflediği ve yıldız oyuncularla kadrosunu güçlendirmek istediği belirtildi.