Haber hattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2013 Güncelleme 16 Haziran 2013, 00:17
Haber hattı

İÇİNDEKİLER

Denizlispor'a müjdeli haber
Denizlispor'un Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanı Taner Atilla eski futbolcuları İbrahima Bangoura ile kulüpten alacağı konusunda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Atilla bu gelişmenin ardından Bangoura'nın şikayetini geri aldığını belirtti.

Gaziantepspor'da Yasin depremi
Geçtiğimiz sezonun ortasından bu yana ekenomik kriz yaşayan Gaziantepspor'da Yasin Pehlivan 1 aylık süre içinde kendisine para ödenmemesi nedeniyle serbest kaldı. Böylece yıldız oyuncunun başka bir takıma gitmesinde engel kalmadı.

Kayserispor'da transfer atağı
Kayserispor Yönetimi'nin gelecek hafta içinde transferde büyük bir girişimde bulunacağı öğrenildi. Menajer Süleyman Hurma'nın daha önce görüştüğü oyunculara imza attırmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

İngiltere'de rekor kıyım
İngiltere' de geçtiğimiz sezon 4 ligde toplam 92 takımın 43'ü teknik direktörleriyle yollarını ayırdı. Toplamda ise 63 teknik adamla yollar ayrıldı. Bu 11 yılın rekoru oldu.

Brezilya'dan 3 gollü başlangıç
FIFA Konfederasyon Kupası'nın açılış maçında Brezilya, Japonya'yı üstün bir oyundan sonra 3-0 yenmeyi başardı. Sambacılar 3. dakikada Neymar'la 1-0 öne geçti. 48'de Paulinho skoru 2-0'a getirdi. 90'da Alves perdeyi kapatan golü attı.