Ocak operasyonu

1-Bienvenu ve Semih'in kötü performansı nedeniyle forvet alınacak. En büyük aday Borges. 2-Savunmaya yabancı stoper takviyesi yapılacak. Ciani ve Diawara liste başı. 3-Sol beke alternatif genç futbolcu araştırmaları başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Kasım 2011 Güncelleme 07 Kasım 2011, 10:04
Ocak operasyonu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de transfer için düğmeye basıldı... Son haftalarda yaşanan büyük düşüş nedeniyle endişeleri artan Aykut Kocaman yönetime bir rapor sunarak devre arasında üç bölgeye takviye yapılmasını istedi.

FORVETTE SIKINTI VAR
Tecrübeli hoca böylece hem kadro kalitesini hem de rekabet ortamını artırmak istiyor. Kocaman'ın transferde ilk önceliği forvet olacak. Başarılı teknik adam, Henri Bienvenu'nun bir türlü beklenen performansı sergileyememesi ve Semih'te yaşanan büyük düşüş nedeniyle mutlaka bir forvet alınmasını istiyor. Araştırmalarını sürdüren yönetimin ilk hedefi Brezilyalı Borges olacak.

MUTLAKA STOPER ALINACAK
Sezon başında Lugano'yu kaybeden Aykut Kocaman, savunmaya da takviye istiyor. Serdar Kesimal'dan şu ana kadar faydalanamayan Kocaman, mutlaka tecrübeli bir stoper alınmasını istiyor. Marsilya'lı Souleymane Diawara ve Bordeaux'da oynayan Michael Ciani ilk düşünülen isimler. Ayrıca A.Paranense'den Manoel de listede.

ZIEGLER'E YEDEK ARANIYOR!
Kocaman son olarak, Ziegler'e alternatif olacak genç ve maliyeti düşük bir sol bek transfer edilmesini istiyor. Caner'in bu bölgedeki performansından memnun olmayan tecrübeli teknik adam yurt içinde araştırmalarını sürdürüyor. Ayrıca gurbetçi futbolcuların da araştırıldığı gelen bilgiler arasında.