İşte Cimbom'un yeni transferi

Geçen sezonun ikinci yarısında sakatlanan ancak bu sezon lige fırtına gibi giren Milan Baros, Galatasaray'ın yeni transferi oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2010 Güncelleme 27 Eylül 2010, 15:14
İşte Cimbom’un yeni transferi

İÇİNDEKİLER

Ali Sami Yen'de maça fırtına gibi başlayan Cimbom, Çek yıldızla 5. dakikada perdeyi açtı. 12'de de penaltıdan takımını rahatlatan Milan Baros'un 3. golü ise jeneriklere geçti. Herve Tum'un tek golü ise Büyükşehir'e yetmedi.

Galatasaray yoluna doludizgin devam ediyor... Sarı-Kırmızılı takım Büyükşehir'i Ali Sami Yen'de 3-1 mağlup ederek arka arkaya 4. galibiyetini almayı başardı. Maça fırtına gibi bir başlangıç yapan Cimbom daha 5'te Baros'un golüyle 1-0 öne geçti. Serkan'ın ortasında arka direkte topa çok iyi yükselen Çek golcü şık bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi.

BAROS SAHANIN YILDIZIYDI

Golün verdiği özgüvenle daha rahat bir futbol sergileyen G.Saray 12. dakikada rakip futbolcunun topu elle müdahale etmesi sonucu penaltı kazandı. Atışı kullanan Baros takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu golden sonra biraz daha kıpırdanır gibi olan Büyükşehir birkaç atak yapmasına rağmenbu hücumlar saman alevinden farksızdı. 42'de bir kez daha sahneye çıkan Baros ceza sahası içinde ayağı kaymasına rağmen topa düşerken vurdu ve nefis bir gole imza attı. Böylece Galatasaray devreyi 3-0 önde kapattı.

BELEDİYE DENGE SAĞLADI
2. yarının 51. dakikasında İbrahim Akın'ın ceza sahası içinden yaptığı vuruş az farkla dışarı çıktı. 63'te ceza sahasına giren İbrahim Akın topu uygun durumdaki İskender'e aktardı. Bu oyuncunun vuruşu direğin yanından dışarı çıktı. 66'da İskender'in kullandığı serbest atışta Herve Tum kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve fark 2'ye indi. 81'de Kewell'ın mutlak vuruşunda top kaleci Hasagiç'ten döndü. 86'da Misimoviç'in altı pastan yaptığı vuruşu Hasagiç kornere attı. Galatasaray zorlu maçı 3-1 kazanarak çıkışını sürdürdü ve bu sezon arka arkaya 4. galibiyetini almış oldu.