Otoparkta hapis!

Yılmaz Erdoğan'dan boşanacağı iddia edilen Belçim Bilgin ve Meryem Uzerli, gecelerde efkar dağıttı. Alkolü fazla kaçıran iki güzel objektiflerden kaçmak için otoparka sığınıp kepenkleri indirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2015 Güncelleme 23 Ağustos 2015, 02:06
Otoparkta hapis!

İÇİNDEKİLER

Son dönemde hakkında eşi Yılmaz Erdoğan'dan boşanacağı iddiaları çıkan Belçim Bilgin Erdoğan, önceki gece yakın dostu Meryem Uzerli ile birlikte efkar dağıttı. İki güzelin eğlence adresi ise sosyetik mekan Soho House oldu. Mekana girerken görüntülenen Belçim Bilgin, hakkında çıkan ayrılacaklar iddiaları karşısında, "Öyle bir düşüncemiz yok. Haber yalan" diyerek suskunluğunu bozdu.
ÇIKIŞ ARKA KAPIDAN
Daha sonra Meryem Uzerli ile mekanda buluşan Belçim Bilgin geç saatlere kadar eğlendi. İkisi de anne olan güzel oyuncular, alkolü fazla kaçırınca sıkıntılı anlar yaşadı. Mekanın kapısında bekleyen basın mensuplarını atlatmak isteyen Uzerli ve Bilgin, uyanıklık yaparak arka kapıdan çıkmak istedi. Bütün güvenliği seferber eden ikili, otoparkın kepenklerini indirterek görüntü vermekten kurtulmak istedi.


Alkolü fazla kaçıran Meryem Uzerli, VIP aracında yüzünü sakladı. Flaşlar patlayınca sinirlenen güzel oyuncu, "Çekmeyin yeter" diyerek bağırdı.

"YETER ARTIK ÇEKMEYİN"
Daha sonra bir VIP araca binerek mekandan ayrılan Uzerli ve Belçim Bilgin, ne yapsa da objektiflerden kurtulamadı. Alkollü olduğu için görüntülenmek istemeyen Uzerli, aracın içinde kendini köşeye gizleyerek saklanmak istese de başarılı olamadı. Güzel oyuncu "Yeter artık çekmeyin" diyerek sitem etti.
KEPENK İNDİ
Meryem Uzerli ve Belçim Bilgin kepenklerini indirttikleri otoparkta dakikalarca bekledi. Güvenlik görevlileri de sık sık kapıyı açıp gazetecilerin gidip gitmediğini kontrol etti.



HALİL ÇİLİNGİR