Bir teselli ver

Osman Merzeci'yle ilişkisi sessiz sedasız biten Melis Murathanoğlu, önceki gece teselli turuna çıktı. Sosyetik güzelin Elif Dürüst'le aşk yaşayan işadamı Levent Kızıl'la baş başa eğlenmesi akılları karıştırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Aralık 2013 Güncelleme 14 Aralık 2013, 01:08
Bir teselli ver

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin iki ünlü ismi önceki akşam birlikte eğlenince akıllar karıştı. Uzun süredir birlikte olduğu Osman Merzeci ile geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız yollarını ayıran Melis Murathanoğlu'nun yanında son dönemin gündem ismi Levent Kızıl vardı.

FLAŞLAR TEDİRGİN ETTİ
Bir süredir cemiyet hayatının en güzel isimlerinden Elif Dürüst ile aşk yaşadığı konuşulan Kızıl ile Melis Murathanoğlu, önceki gece Nişantaşı Sess'e baş başa geldi. Sosyetik ikili, mekanda kaldıkları yaklaşık 1 saat boyunca yine birlikte eğlendi. Melis Murathanoğlu ile Levent Kızıl, çıkışta ise gazetecilere görüntülenmekten kurtulamadı. Özellikle Murathanoğlu, basın mensuplarını karşısında görmekten dolayı son derece rahatsız oldu.

'SADECE ARKADAŞIZ' DEDİ!
Basın mensuplarını hemen bir açıklama yapma gereği duyan Levent Kızıl ise "Biz Melis ile arkadaşız; yanlış bir şey yazmayın" uyarısı yaptı. Elif Dürüst ile aşk yaşayan sosyetik işadamının Melis Murathanoğlu ile baş başa eğlenmesi "Levent Bey, sevgilisi Osman Merzeci'den ayrılmanın üzüntüsünü yaşayan arkadaşı Melis Murathanoğlu'nu teselli ediyor" yorumları yaptırdı.


UFUK ÖZCAN