5'e katladı

Yeni yılı sahnede karşılayacak olan birbirinden ünlü sanatçılar, ceplerini dudak uçuklatan paralarla dolduracak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2011 Güncelleme 28 Aralık 2011, 00:00
5’e katladı

İÇİNDEKİLER

TARKAN BİRİNCİLİĞİ KAPTIRMADI
Yeni yıla günler kala, sanatçıların sahne alacağı yerler ve alacakları paralar da belli olmaya başladı. Her yıl olduğu gibi bu senede sanatçılar yeni yılda para basacak. Bazı sanatçıların yılbaşında kazanacakları paralar dudak uçuklatacak. Mega Star Tarkan 1 milyon TL ücretle liderlik koltuğunda tek başına oturuyor. Ünlü şarkıcı yeni yıla Azerbeycan'da girecek. Bakü'ye 5 TIR'la gidecek sanatçıya dansçı kızlarda eşlik edecek.

BİR GECEDE SERVET KAZANACAKLAR
Mega Starı 200 bin TL ile Hadise takip ediyor. Hadise de Tarkan gibi Azerbaycan'da sahneye çıkacak. Türk Sanat Müziği'nin Divası Bülent Ersoy, İstanbul'daki Nossa Costa adlı mekanda sahneye çıkacak. Divanın yılbaşı gecesi tarifesi 150 bin lira.

BEBEĞİNİ EVDE BIRAKACAK
Çiçeği burnunda anne Ebru Gündeş'in bir gece için alacağı para 150 bin TL. 15 Ekim'de doğum yapan Gündeş, Kıbrıs Arkın Pine Beach Hotel'de sahneye çıkacak. Kıbrıs Savoy Ottoman Otel'de sahne alacak Minik Serçe Sezen Aksu ise yılbaşı gecesi için tam 180 bin TL alacak.

Yeni yılı Ankara'da Swissotel'de karşılayacak olan seksi popçu Gülşen de tek gece için cebine tam 100 bin lira koymuş olacak.