Çocuklu tatil

Annesiz eğlence

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ağustos 2010 Güncelleme 12 Ağustos 2010, 00:00
Çocuklu tatil

İÇİNDEKİLER

Attıkları her adım olay olan Hollywood yıldızları; bu yazı, partilerde, plajlarda ya da gece klüplerinde değil, çocuklarının peşinde geçiriyor. Özellikle 30'lu yaşları geride bırakan birçok ünlü yıldız, kurdukları büyük aileler ile keyifli birer tatil yapıyor. Kendilerini çocuklarına adayan çiftlerin başında Heidi Klum ve şarkıcı eşi Seal geliyor. Geçtiğimiz aylarda dördüncü çocuklarını kucaklarına alan çift, diğer üç çocuklarıyla birlikte neredeyse tüm Avrupa sahilini dolaştı. Marc Anthony ve Jennifer Lopez de, Heidi-Seal çiftini aratmadı. Ünlü çift, minik ikizleriyle birlikte eğlenceli bir yaz geçirdi. İşte bu yazdan yıldızlar ve çocuklarının renkli kareleri...

BÜYÜK AŞKIN 4 MEYVESİ
Tatilde 4 çocuklarıyla birlikte Avrupa'ya demir atan Heidi Klum ve Seal, tüm vakitlerini dört çocukları Leni, Henry, Johan ve Lou ile geçirdi. Va Benne adlı yatta tatil yapan renkli aile, su sporlarına büyük vakit ayırdı.

FİLM SETİNDE BİLE YANINDAN AYIRMIYOR
Yönetmenliğe merak salan Madonna da yaz boyunca çalışan ünlüler arasında. Ünlü yıldız, çocukları David ve Mercy'den sette bile ayrılmıyor.

KIZ BABASI ADAM SANDLER
Romantik komedilerin vazgeçilmez ismi Adam Sandler, minik kızı Sadie ile adeta aşk yaşıyor. Yaz boyunca film setinde olan Adam Sandler, bu aralar tüm vaktini kızlarıyla geçiriyor.

ANNESİZ EĞLENCE
Britney Spears, Jason Travick'le yeni bir aşka yelken açtıktan sonra oğulları Sean Preston ve Jayden James'le ilgilenme görevi babaları Kevin Federline'a düştü. Federline, iki oğlunu Disneyland'e götürdü.

HUZURU ONLARLA BULDU
Yaz ayları boyunca Avrupa sahillerini dolaşan Jennifer Lopez ve Marc Anthony'nin en mutluolduğu yer ikizleri Max ve Emme'nin yanı başı! Ünlü çift, geçtiğimiz gün çocuklarıyla birlikte oyun parkındaydı. İkizleriyle yakından ilgilenen Lopez, salıncağa da bindi.