Ölüm hattı

51 yaşındaki Nevin Tokoğlu, ceviz silkelemek için çıktığı ağaçta yüksek gerilim hattına temas etti. Talihsiz kadın, feci şekilde can verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Eylül 2015 Güncelleme 14 Eylül 2015, 00:00
Ölüm hattı

İÇİNDEKİLER

İmir'in Tire ilçesinde oturan evli ve 1 çocuk annesi Nevin Tokoğlu (51), önceki gün hafta sonunu ailece değerlendirmek için eşiyle birlikte bahçelerine gitti. Burada ceviz toplamak için ağaca çıkan Tokoğlu, bu sırada ağacın yanından geçen yüksek gerilim hattına temas etti. Akıma kapılan ve ağaçtan düşen Tokoğlu, ailesi tarafından ağır yaralı halde Tire Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EŞİ VE KIZI PERİŞAN OLDU
Solunumu durduğu belirlenen Tokoğlu, yapılan ilk müdahalenin ardından solunum cihazına bağlandı. Yapılan muayenede şiddetli iç kanama geçirdiği anlaşıldığı talihsiz kadın, 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi. Ancak yolda yaşamını yitirdi. Daha önce de uzun süre Tire Belediyesi'nde anons memuru olarak görev yapan kadının ölümü eşi ve 12 yaşındaki kızını yasa boğdu. Tokoğlu, İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nadir UYSAL