Ölüm saçtı

Mehmet Kirmit, oğlunun nişanı için kuaförde saçını yaptıran eşinin yanına gitti Kulağına eğilip tabancayla vurdu. Kanlar içinde kalan kadın olay yerinde öldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2014 Güncelleme 21 Nisan 2014, 00:40
Ölüm saçtı

İÇİNDEKİLER

Kadına yönelik şiddete bir yenisi daha eklendi. Acı haber bu kez Hatay'ın Arsuz İlçesi'nden geldi. Evli ve 3 çocuk annesi Nahiye Kirmit (41), 2 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Mehmet Kirmit'ten (53) ayrı yaşamaya başladı. Nahiye Kirmit, 3 çocuğuyla birlikte İskenderun'a yerleşti. Ancak genç kadın, oğlu Hamza'nın nişan töreni için önceki gün Arsuz'daki bir kuaföre gitti. Burada saçlarını yaptırırken eşi Mehmet Kirmit yanına gitti.

KATİL, OĞLUNU ÇAĞIRDI
Seyyar dondurma satıcılığı yapan Mehmet Kirmit, bir şey söyleyecekmiş gibi kadının kulağına eğildikten sonra tabancasını çekerek eşinin başına ve vücuduna 4 el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan kadın, olay yerinde can verdi. Olayın ardından kaçan katil koca, oğlu Hamza Kirmit'i arayarak, "Karagöz Mahallesi'ne gel" dedi. Yanına silah alan Hamza Kirmit, babasıyla buluşmaya giderken güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı. Hamza Kirmit'in ifadesi üzerine operasyon yapan jandarma, katil kocayı yakaladı. Nişan hazırlığı yaparken cinayetle sarsılan aile büyük şok yaşarken, yapılacak olan tören de iptal edildi.

Veysel CINCIK